To je to što me zanima!

I 'topnici' imaju svog 'mačka': Bellerin kupio nove 'bellerinke'

Branič Arsenala Hector Bellerin na trening je došao u Guccijevim papučama s krznom, koje se, uz malo mašte, mogu nazvati cipelama. Cijena im nije previsoka, svega 750 eura
Vidi originalni članak

Na Fashion week u Londonu došao je u pidžami, na posljednji trening u papučama s krznom, a na proslavu suigračeva rođendana u šarenoj kombnaciji kakvu valjda nose još samo krotitelji lavova u cirkusu. 

Španjolac je u ponedjeljak proslavio 23. rođendan, a za tu prigodu je odjenuo zelenu jaknu, bijelu majicu s kapuljačom, izblijedjele traperice i lanac kakav se mogao vidjeti u punk subkulturi. Jakna je posvećena velikom irskom blaganu, danu Svetog Patricka.

No, pravi šou napravio je kad je na Fashion week stigao u svilenoj pidžami, jakni i papučama. Guccijeve papuče platio je 750 eura, svilenu pidžamu 800, a jaknu Christopher Shannon "mizernih" 300 eura. Bellerinov "styling" trenutačno je najveći hit u Engleskoj, pa Španjolca zovu na sve modne revije. I savki put oduševi.

Ruku na srce, nije mu problem nositi papuče od 750 eura jer je upravo potpisao novi ugovor s Arsenalom, koji mu jamči 114.000 eura na tjedan. Taman da ih obuče samo jednom... 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Boki8 21.03.2018.

    Ovo je naj jace kad si pojedini likovi umisle da su super modeli i slicno.

  • Zdravko i Gospa iz Međugorja 21.03.2018.

    a da ga zovnu u frizerski salon ili se odaziva samo na modne revije?

  • ikik_1 21.03.2018.

    Još jedan primjer da lova ne kupuje dobar ukus

Komentiraj...
Vidi sve komentare