To je to što me zanima!

Bilić najbolji komentator Eura! Navijači u šoku jer mora otići

Guardian je napravio analizu rada stručnih komentatora za vrijeme Eura. Najveću ocjenu dobio je Slaven Bilić koji je oduševio načinom komentiranja i ludorijama u studiju
Vidi originalni članak

Hrvatska je najbolja momčad, Ivan Perišić je najbolji igrač, a Ante Čačić najbolji izbornik. Tako je analizu nakon grupne faze složio ugledni francuski L'Equipe. Hrvatska je apsolutni hit prvenstva, a najbolji su čak i bivši izbornici.

Guardian je napravio analizu rada stručnih komentatora za vrijeme Eura, a glavna zvijezda je naš Slaven Bilić koji radi za ITV Sport. Bilić je za svoje strastvene analize i jedinstven pristup načinu komentiranja dobio najvišu ocjenu (9/10), a Guardian podsjeća kako je menadžer West Hama proslavio Payetov gol popevši se na stol.

Nedavno je Bilić podsjetio gosta u studiju, Lothara Matthäusa, na tri komada koje je Hrvatska zabila Njemačkoj 1998. To je napravio na svoj jedinstven način prekinuvši Matthäusovo izlaganje kako bi ga podsjetio na rezultat uz komentar:

- Bio sam tamo. 

Prema Guardianovoj analizi iza Bilića je Gary Lineker (8,5/10). Alan Shearer dobio je 7,5 od 10, dok je jedno od najvećih razočaranja Francuz Thierry Henry (6,5/10).

Najgori komentator je Peter Crouch koji je dobio ocjenu 3/10, a Guardian piše kako dosadnijeg čovjeka na TV-u još nisu vidjeli.

"Euro bez Slavena neće biti isti"

Na dan kad ga je Guardian proglasio najboljim komenatorom Eura, stigla je i tužna vijest za sve one koji vole gledati Bilića u nešto drugačijoj ulozi.

ITV je potvrdio kako se hrvatski trener vraća obavezama u West Hamu te da više neće sudjelovati u emisiji tijekom Eura. 

To je izazvalo dosta komentara na društvenim mrežama. Većini je žao jer je Slaven donio nešto novo u komentiranju nogometnih zbivanja, a prenosimo jedan komentar koji nam je posebno zanimljiv.

- Euro bez njega neće biti isti.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Drž Nedaj 24.06.2016.

    Bilic ko Bilic...sto na umu to na drumu...RESPECT!!

  • petar8 24.06.2016.

    Covjek je legenda i mozemo buti sretni sto.imamo takvig covjeka. Svaka cast slavene i samo naprijed

  • Medjed 23.06.2016.

    Meni bez obzira na sve, najdraži hrvatski izbornik ikada, i teško da će ga netko nadmašiti. Nema puno veze s time koliko je postigao kao izbornik, nego jednostavno mi je drag kao osoba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare