Obavijesti

Sport

Komentari 38

Bilić najbolji komentator Eura! Navijači u šoku jer mora otići

Bilić najbolji komentator Eura! Navijači u šoku jer mora otići
2

Guardian je napravio analizu rada stručnih komentatora za vrijeme Eura. Najveću ocjenu dobio je Slaven Bilić koji je oduševio načinom komentiranja i ludorijama u studiju

VIDEO

Hrvatska je najbolja momčad, Ivan Perišić je najbolji igrač, a Ante Čačić najbolji izbornik. Tako je analizu nakon grupne faze složio ugledni francuski L'Equipe. Hrvatska je apsolutni hit prvenstva, a najbolji su čak i bivši izbornici.

Guardian je napravio analizu rada stručnih komentatora za vrijeme Eura, a glavna zvijezda je naš Slaven Bilić koji radi za ITV Sport. Bilić je za svoje strastvene analize i jedinstven pristup načinu komentiranja dobio najvišu ocjenu (9/10), a Guardian podsjeća kako je menadžer West Hama proslavio Payetov gol popevši se na stol.

Nedavno je Bilić podsjetio gosta u studiju, Lothara Matthäusa, na tri komada koje je Hrvatska zabila Njemačkoj 1998. To je napravio na svoj jedinstven način prekinuvši Matthäusovo izlaganje kako bi ga podsjetio na rezultat uz komentar:

- Bio sam tamo. 

Prema Guardianovoj analizi iza Bilića je Gary Lineker (8,5/10). Alan Shearer dobio je 7,5 od 10, dok je jedno od najvećih razočaranja Francuz Thierry Henry (6,5/10).

Najgori komentator je Peter Crouch koji je dobio ocjenu 3/10, a Guardian piše kako dosadnijeg čovjeka na TV-u još nisu vidjeli.

"Euro bez Slavena neće biti isti"

Na dan kad ga je Guardian proglasio najboljim komenatorom Eura, stigla je i tužna vijest za sve one koji vole gledati Bilića u nešto drugačijoj ulozi.

ITV je potvrdio kako se hrvatski trener vraća obavezama u West Hamu te da više neće sudjelovati u emisiji tijekom Eura. 

To je izazvalo dosta komentara na društvenim mrežama. Većini je žao jer je Slaven donio nešto novo u komentiranju nogometnih zbivanja, a prenosimo jedan komentar koji nam je posebno zanimljiv.

- Euro bez njega neće biti isti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna