To je to što me zanima!

I Usain Bolt se čudi Brazilcima: "Kakva vam je to bila obrana?"

Uz najbržeg čovjeka na svijetu, oglasio se i najbrži čovjek u Formuli 1, ali i najbolji njemački košarkaš. Ni Novaku Đokoviću nije bilo u potpunosti jasno što se događa
Vidi originalni članak

Među 36 milijuna tweetova o pobjedi Njemačke protiv Brazila bilo je i dosta objava slavnih sportaša. Njemački sportaši uživali su u svakom trenutku pobjede, a briljirao je košarkaš Dirk Nowitzki s ovih nekoliko objava. 

- Jaaaaa

- Boooooyah

- Wow 

- Finaaaale

- Još jedan... - napisao je najbolji njemački košarkaš na svojem Twitteru u samo nekoliko minuta.

Još jedan gol nije dočekao, što je razveselilo i Nicu Rosberga, koji je pokazao svojim fanovima da je pogodio točan rezultat utakmice. Problem je što je upisao sedmicu Brazilu, a ne Njemačkoj. 

- Hvala njemačkoj reprezentaciji! Bilo je mega-zabavno! Ali žao mi je svih Brazilaca. Naravno da sam se kladio na 7-1 za Njemačku - napisao je vodeći vozač u ukupnom poretku sezone Formule 1. 

Boltu i Đokoviću nije jasno

Uz njemačke, reagirali su i svjetski sportaši. Usain Bolt napisao je da mu je žao zbog njegovih brazilskih prijatelja, ali i da mu nije jasna igra posljednje brazilske linije u utakmici koju je jedva čekao.

- Kakva je to bila obrana? - pita se atletičar, a slično zanima i Novaka Đokovića

- Što se upravo događa ovdje? WOW!

Idi na 24sata

Komentari 21

  • bosanac laki 09.07.2014.

    od jučer je odbojka na pijesku nacionalni sport broj jedan u brazilu!!!

  • mamic_ses 09.07.2014.

    Zgazili ih Njemci ko plitak potok, Brazil je bez Silve nula

  • bosanac laki 09.07.2014.

    nakon ovog kasapljenja od strane njemaca brazilaca se više nijedna repka neće bojat jer dovoljno im je napomenut tih 7 golova u mreži!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare