To je to što me zanima!

I Vitalij Kličko sada želi boksati protiv Hayea: Želim ga srušiti

Vitalij mi je rekao da bi volio nokautirati Hayea. Borba bi se mogla održati kasnije ove godine ili početkom sljedeće, rekao je menadžer Vitalija Bernd Bönte za BBC
Vidi originalni članak

Nakon što je Vladimir Kličko u subotu pobijedio Davida Hayea u borbi za ujedinjenje teškaških naslova, protiv Britanca bi želio boksati i stariji brat Vitalij. Potvrdio je to i menadžer uskoro 40-godišnjeg ukrajinskog boksača Bernd Bönte.

- Vitalij mi je rekao da bi volio nokautirati Hayea. Borba bi se mogla održati kasnije ove godine ili početkom sljedeće - rekao je Bönte za BBC.

Podsjetimo, Vitalij trenutno drži naslov prema WBC verziji, dok je njegov pet godina mlađi brat sada vlasnik pojasa po verzijama IBF, WBO, IBO i WBA. Ovaj potonji uzeo Hayeu subotnjom pobjedom na bodove na hamburškoj Imtech Areni.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • mrke 07.07.2011.

    pa nije lud da lomi leđa bespotrebno.. a to je Vladimirova taktika da sto vise oslabi protivnika .. Borba nije bila senzacija a da je Hay viši koji centimetar razvalio bi ga... Vladimir je neaktivan..

  • peguy7 04.07.2011.

    "Nisam zbog ozljede mogao raditi desnom nogom kako sam želio, ali to nije razlog mog poraza. Izgubio sam jer je Kličko bio bolji - kratko i jasno! Čak i da sam bio sto posto spreman, možda ne bih pobijedio. Kličko je trenutno najbolji boksač svijeta!", izjavio je Haye. toliko o tome da je bio bolji po ovim slinim stručnjacima tu na forumu kad i sam tvrdi suprotno

  • Murat1986 04.07.2011.

    seljaci...e kako nekuzite, podizu mediji ovu bracu klicko a nama se ispiru mozgovi svaki dan.Pogledajte samo BILD kako im se lizu u guzicu i omalovazavaju haye-a.... Haye je bio vrh vrhova za razliku od svih ostalih klicko protivnika zadnjih 9 godina. tako hrabar, i mocan, bas je faca bia. A na klicku se vidilio da se usra prvih par rundi. jebiga nije haye uspio nista napravit ka ni klicko sta nije njemu. pobjeda ka da i nie pobjeda. a lik je boksao sa slomljenim prstom nemate pojma kako ti boli i nakon 5 sedmica. sramotno kako se oba klicka krecu u ringu. ja se posramim svaki put kad ih gledam. i kad se bore za naslov i kad ga brane krecu se i bokasju ka pic.....recite da nije tako i ispadnite glupi. mase rukama ka dite od 5god koje misi tijesto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare