To je to što me zanima!

IAAF je priznao atletski savez Kosova na sastanku u Pekingu

IAAF je razmotrio zahtjev Atletskog saveza Kosova te odlučio da je on osnovan. Kosovo je privremeni član s punim pravima i obvezama", objavila je organizacija
Vidi originalni članak

Atletski savez Kosova 214. je zemlja članica Međunarodnog atletskog saveza (IAAF), odlučili su čelnici svjetske organizacije na skupštini u Pekingu. 

Međunarodni olimpijski odbor prošle je godine primio Kosovo kao punopravnog člana, a ovaj korak je samo logičan slijed događaja.

"Razmotrili zahtjev atletskog saveza Kosova i odlučili da je on osnovan. Kosovo je privremeni član s punim pravima i obvezama", objavio je IAAF.

Od 211 članova saveza na skupštini, 187 je glasovalo za prijem Kosova u IAAF. Sportaši s Kosova koji su izborili normu za Svjetskog prvenstvo u Pekinug dobili su pravo nastupa na tom natjecanju. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • antijugoslavencina 20.08.2015.

    Čestitke braći Albancima! Još samo da vas FIFA prizna pa da pregazite četalje kao plitak potok!

  • Kamchancellor 20.08.2015.

    Zvecko i Juzbasic na aparatima

  • samoborac123 20.08.2015.

    Sad cete me mozda popljuvat, ali ja samo pokusavam biti realan. Ako se kosovo moze samo tako odovijt, a ono nije povijesno albansko, ko kaze da se na taj nacin mozda za 50 godina nece htjet odvojit imigranti u Njemackoj ili tako nes.

Komentiraj...
Vidi sve komentare