To je to što me zanima!

Iako je počeo zabijati, Mario Mandžukić 10. najgori transfer!

"Nije se izborio za mjesto u početnoj postavi. Bio je nepromišljen i preoštar u malo minuta što je igrao. Wolfsburg je za njega platio puno 'para', a nije vratio uloženo"
Vidi originalni članak

Renomirani nogometni portal, Goal.com, napravio je listu najgorih transfera ove sezone. Nažalost, svoje mjesto na njoj je našao i jedan hrvatski reprezentativac.

U Dinamu je bio alfa i omega, ali u Bundesligi se i nije baš najbolje snašao. Mario Mandžukić (24) zauzeo je 10. mjesto. 

- Nije se izborio za mjesto u početnoj postavi. Bio je nepromišljen i preoštar u ono malo minuta što je igrao. Wolfsburg je za njega platio puno 'para', a nije vratio uloženo - sve ovo napisano je za Mandžukića koji je došao za osam milijuna eura. 

Mandžo u posljednje vrijeme ipak igra bolje, a u ukupno 1101 minutu, zabio je tri gola uz dvije asistencije, ali i dobio čak pet žutih kartona.

10 NAJGORIH TRANSFERA SEZONE

10. Mandžukić, 9. Pedro Leon (Getafe-Real Madrid), 8. Marco Motta (Udinese-Juventus), 7. Christian Poulsen (Juventus-Liverpool), 6. Yoann Gourcuff (Bordeaux-Lyon), 5. Mikael Silvestre (slobodan igrač-Werder), 4. Fernando Torres (Liverpool-Chelsea), 

3. Edin Džeko (Wolfsburg-Man.City), 

2. Bebe (Guimaraes-Man.United), 

1. Adriano (Roma-Flamengo)

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Give life a meaning 24.04.2011.

    bio je alfa i omega u dinamu,wtf? hahahahahahahahahahahahahahahahah :D

  • deronja 24.04.2011.

    Ista je tu cudno????

  • Chelseas number 9 23.04.2011.

    pa dzeko nema pojma ..hebes ga isti k.. na terenu ..torres bar asistira ...a i zabio je napokon :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare