To je to što me zanima!

Iako nema Inzaghija, Milan ne misli iz Rome vratiti Boriella

To je nemoguće. On je sada igrač Rome. Uostalom zašto bi trebali dovoditi nekog napadača? Pato će se vratiti već u siječnju, kaže dopredsjednik kluba Galliani
Vidi originalni članak

Nakon ozljeda Filippa Inzaghija i Alexandrea Pata Milanov napadački kadar se znatno stanjio. Zlatan Ibrahimović i Robinho trenutno su jedine napadačke opcije vodeće momčadi talijanskog nogometnog prvenstva...

Stoga je po talijanskim medijima počela kružiti vijest da bi Milan u siječanjskom prijelaznom roku mogao s posudbe iz Rome povući Marca Borriella. No, dopredsjednik kluba Adriano Galliani takvu je mogućnost demantirao.

- To je nemoguće. On je sada igrač Rome. Uostalom zašto bi trebali dovoditi nekog napadača? Pato će se vratiti već u siječnju – komentirao je Galliani situaciju igrača kojeg će Roma imati pravo otkupiti na kraju sezone za 10 milijuna eura.

Borriello je u dosadašnjem dijelu sezone najbolji Romin strijelac u Seriji A s pet postignutih golova u 12 odigranih susreta.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Prince Vegeta 20.11.2010.

    daaj, i nek' ga više i ne vraćaju u milan.. sam kad se sjetim kol'ko ga je ronaldinho prošle sezone poslužio sa savršenim loptama, da bi ovaj svaki put iznova zasro..

Komentiraj...
Vidi sve komentare