To je to što me zanima!

Ibanez se unio u lice kapetanu Partizana: Ne glumi mi frajera

Burno je bilo na beogradskom derbiju, ali i nakon njega. Na tribinam se situacija smirila, ali na terenu su Zvezdinog beka Luisa Ibaneza morali odvlačiti od Partizanova kapetana
Vidi originalni članak

Zvezda i Partizan odigrali su 1-1 u 151. beogradskom derbiju na Marakani.

Partizan se spasio poraza nevjerojatnim autogolom duboko u sudačkoj nadoknadi utakmice koju su obilježili neredi, tučnjava Delija i Grobara i dva crvena kartona.

Everton je pucao s više od 35 metara, a lopta je prošla kroz ruke golmanu Zvezde Kahrimanu. Brazilac je nakon toga odlučio proslaviti sambom pa je spašavao živu glavu. Zbog njegove proslave pred Zvezdinim navijačima umalo su se potukli igrači obje momčadi, a jedan od agresivnijih bio je Luis Ibanez.

Argentinac se na kraju utakmice zakačio s Partizanovim kapetanom Sašom Ilićem. Bivši dinamovac unio mu se u lice i rekao mu da ne glumi frajera. Prije toga Ilić je pitao Ibaneza u čemu je problem, prenosi Telegraf.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • paulomacado 17.04.2016.

    jadan li kapetan partizana kad se boji malog lucha,pinkleca ,uredniku ovog lista lucho placa ispod stola kad ga toliko gura i svakodnevno pise,boli nas briga za malog luchu,nece vidjeti kockasti dres ovaj liliputanac

  • škripar91 17.04.2016.

    prestanite pisat vise o njemu, koda je on bog bio u dinamu pa treba stalno o njemu

  • user_26208 17.04.2016.

    Gledao sam malo to, moram priznat da mi je drago, što smo ratovali s tom bagrom nekulturnom, koji krkanluk Bože sačuvaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare