To je to što me zanima!

Ibra: Dođoh, vidjeh, pobijedih! Imam 34 i tek se zagrijavam

Nedostajat će mi klub, ovdje sam imao jedne od najboljih sezona u karijeri. Pa u 34. godini sam zabio 50 golova. Ma, tek se zagrijavam, rekao je Zlatan
Vidi originalni članak

Karizmatični Zlatan Ibrahimović jučer je odigrao svoju posljednju utakmicu za francuski PSG. Njegova je ekipa srušila najvećeg rivala, Olympique iz Marseilla u čemu je 'prste' imao i švedski as.

 Zabio je dva komada što mu je pomoglo da ovosezonsku brojku golova zaokruži na 50.

- Ovaj PSG je poseban, čuda smo napravili u zadnje tri godine. Nedostajat će mi klub, ovdje sam imao jedne od najboljih sezona u karijeri. Pa u 34. godini sam zabio 50 golova. Ma, tek se zagrijavam! - rekao je Zlatan i na kraju poentirao u svom stilu:

- Misija je ispunjena, sve sam osvojio. Dođoh, vidjeh, pobijedih! - ispalio je u stilu velikog rimskog vojskovođe Gaja Julija Cezara.

Ipak, njegova tiha patnja ostaje i dalje Liga prvaka koju još nije osvojio u bogatoj karijeri.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • šumarstvo 23.05.2016.

    sve ok dobar igrač i skoro kompletan, uvijek mu je falilo ono malo i malo više skromnosti a bahatosti ima i malo viška. uvijek dobar bio, među top 6 igrača ali nikada najbolji i veliki trofej mu fali sa klubovima ili reprezentacijom, Cytia su barem trebali proći. Samo moje mišljenje.

  • superman125 22.05.2016.

    ironicno da jedino gdje "nije uspio" je barcelona

  • ADZovce 22.05.2016.

    Nije najbolji ali je zasigurno najkompletniji igrač danas.. Jedini igrač koji igra s obije noge, igra glavom, ima šut, fenomenalan pregled igre, fenomenalna pas igra, najbolje građenje od svih igrača danas, poteze koje je teško predvidjeti i samim tim osujetiti ih, fenomenalna kontrola lopte, dribling pa i brzinu (kad nije lijen da potrči).

Komentiraj...
Vidi sve komentare