To je to što me zanima!

"Ibra-express": Čudesni Zlatan u 15 minuta zabio tri komada...

Nogometaši Milana slavili su na gostovanju kod Palerma 4-0. "Hat-trick" zabio je švedski napadač Zlatan Ibrahimović. Sjajni Ibro zabio je tri gola u 15 minuta susreta
Vidi originalni članak

Prvih 20 minuta odolijevao je Palermo napadima Milanovih igrača. Palermo je ove sezone samo dvije utakmice izgubio kod kuće, no Ibrahimovića nisu uspjeli zaustaviti. Krenuo je strašan niz švedskog napadača od 21. minute. Zabio je Ibra tri komada u samo 15 minuta i nakon Hrvatske, srušio i Palermo.

Još jedanput pokazao je Ibrahimović koliko znači Milanu. Nije igrao tri utakmice zbog šamaranja Napolijevog Salvatorea Aronice, ali vratio se na najljepši mogući način, "hat-trickom". Točku na i na najveću Milanovu gostujuću pobjedu od ožujka 2009. godine stavio je brazilski branič Thiago Silva.

Hrvatski napadač Igor Budan igrao je za Palermo do 59. minute. Milan je na prvenstvenoj ljestvici privremeno pobjegao drugoplasiranom Juventusu na četiri boda razlike, ali uz dvije utakmice više.

Juvenus osvojio samo bod protiv Chieva

Nogometaši Juventusa kiksali su na domaćoj utakmici protiv Chieva odigravši tek 1-1. "Stara dama" povela je preko De Cegliea koji je zabio, čini se, iz zaleđa. Vodstvo Juventusa trajalo je do 76. minute utakmice kad je Drame zabio za konačnih 1-1.

Serie A, 26. kolo:

Palermo – Milan 0-4 (Ibrahimović 21, 31, 35, Thiago 58)

Juventus - Chievo 1-1 (De Ceglie / Drame)

Idi na 24sata

Komentari 83

  • pudin od čokolade 04.03.2012.

    drago mi je za milan! i za ibru! a i za staru kramu ča je igrala neriješeno! i dabogda prokockala prvenstvo! forza inter!!

  • Ciccio 04.03.2012.

    F O R Z A M I L A N !!!!!!!!!!

  • mata1 04.03.2012.

    ibra je zvjer na travi...hrvatsku je sam pobjedio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare