To je to što me zanima!

Ibra: Hajrudin oprosti što ne mogu doći, mislim na tebe...

Zdravo Hajrudin, ja sam Zlatan. Otkad sam čuo za tebe mislio sam na tebe puno. Oprosti što ne mogu doći, ali imam mali poklon za tebe, poručio je Ibrahimović
Vidi originalni članak

Posljednja želja teško bolesnog dječaka iz Bosne i Hercegovine Hajrudina Kamenjaša, kojemu liječnici prognoziraju još samo mjesec dana života, bila je upoznati njegovog idola Zlatana Ibrahimovića.

No iako je kružila vijest da je švedski reprezentativac i napadač PSG-a sletio u Sarajevo kako bi posjetio Hajrudina, informacija se pokazala netočnom te je Ibra razočarao osmogodišnjeg dječaka što nije u mogućnosti doći.

I dok su Hajrudina proteklog vikenda posjetili BiH reprezentativci, Ibrahimović se putem video poruke na bosanskom ispričao zbog svojeg nedolaska i poslao mu dres.

- Zdravo Hajrudin, ja sam Zlatan. Otkad sam čuo za tebe mislio sam na tebe puno. Oprosti što ne mogu doći, ali imam mali poklon za tebe. Potpisao sam se na majicu u kojoj sam jučer igrao i dao dva gola - rekao je Ibrahimović.

Ipak neće posjetiti bolesnog Hajrudina: Ibra mu poslao dres

Idi na 24sata

Komentari 130

  • trooso 17.10.2013.

    e ti koji si mi dal minus teraj se u tri, mislim da znaš nastavak

  • Joker123 16.10.2013.

    svaka čast na potezu Ibra respekt

  • mmzg 15.10.2013.

    Mozda bi i Zlatan nasao vremena, ali mozda misli da je u tako kratkom vremenu nemoguce organizirati mu prevodioca na "bosanski".

Komentiraj...
Vidi sve komentare