To je to što me zanima!

Ibra: Inače se legenda postaje nakon smrti, ja sam to već sad

Zlatan Ibrahimović zaslužio je još jedno priznanje, ali ovog puta ne nogometno. U njegovom rodnom gradu Malmou u Švedskoj dobio je mjesto na Šetalištu slavnih
Vidi originalni članak

Naslova i priznanja u karijeri mu ne nedostaje, no jedno više nikad ne škodi. Tako je Zlatan Ibrahimović dobio čast da u svom rodnom Malmou u Švedskoj bude uvršten u Šetalište slavnih. Vijest je zadovoljno primio igrač koji se s reprezentacijom baš nalazi u švedskom gradiću radi okupljanja uoči ogleda kvalifikacija za SP protiv Kazahstana.

Ibrahimović je priliku odmah iskoristio da zahvali radi priznanja kojeg su mu ukazali, ali i da opet malo pohvali sam sebe i nazove se opet 'legendom'.

- To je velika čast jer znači da sam nešto i postigao u svojoj karijeri. Inače se legendom postaje nakon smrti, ali ja sam zbog ovoga živa legenda – izjavio je Ibrahimović za France Football.

No pitanje novinara Ibra nije dočekao radosno kao vijest o zasluženom mjestu na Šetalištu slavnih. Novinare je zanimalo zašto kapetan švedske reprezentacije i zvijezda PSG ne slavi svoje pogotke. Zlatana je to očito odmah podsjetilo na Cristiana Ronalda, a ta ga je usporedba vidno zasmetala.

- Vidim ja što vi činite, pokušavate me usporediti s nekim, ali mene ne možete usporediti s njim. Kada ja, kao poput Lillea, zabijem pogodak u 27. sekundi, još je 89. minuta za igru. Preferiram pokazati svoju radost na kraju utakmice jer se svašta može dogoditi prije kraja – poručio je kapetan Šveđana.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Matsuri 10.09.2012.

    Skroman ovaj Ibra :)

  • daljinac 10.09.2012.

    mora mu se priznati dobar je igrač, ali prepotentan,bahat i pun samog sebe. za mene odbojno !!! neka se spusti na zemlju , više će ga ljudi cijeniti i kao čovjeka !!

  • ikanonimus 10.09.2012.

    legenda sigurno nije ali da je više od dobrog igrač je

Komentiraj...
Vidi sve komentare