To je to što me zanima!

Ibra: Ja sam kao nindža, mogu igrati i košarku s LeBronom...

"Igrao sam razne sportove, sve sa loptom. Ja sam fenomen, tako da ako bih želio igrati košarku, mogao bih igrati s LeBronom bez problema, kaže Zlatan Ibrahimović...
Vidi originalni članak

Napadač LA Galaxyja, Zlatan Ibrahimović, tvrdi da svoje nogometno umijeće može lako transferirati u košarku te bi zato bez problema mogao igrati s novom zvijezdom Lakersa, LeBronom Jamesom.

James se pridružio Ibri u LA-u, a Šveđanin se veseli gledanju LeBrona u žutom dresu, čak se je i usporedio s košarkašem rekavši da su njih dvojica poput "malih ninja".

U razgovoru za ESPN-ovu emisiju "Pardon the Interruption", Ibrahimović je rekao:

"Naravno da ću ga otići pogledati, ne znam je li on zainteresiran za nogomet, iako je nogomet veći sport od košarke uz svo dužno poštovanje košarci."

"On je vrhunski atleta i zaista je sjajno to što on radi i način na koji to radi. U njemu kao da gledam sebe, vrlo veliki ljudi koji se kreću poput malih ninja. Sviđa mi se to što radi jer time nadahnjuje mnoge ljude."

Ibrahimović vjeruje da mu njegov periferni vid omogućuje da uhvati košarkašku loptu veoma brzo.

"Igrao sam razne sportove, sve sa loptom. Ja sam fenomen, tako da ako bih želio igrati košarku, mogao bih igrati s LeBronom bez problema."

Ovo nije prvi put da je Ibra komentirao novu zvijezdu Lakersa. Nakon dolaska Jamesa u LA, Zlatan je odmah iskazao dobrodošlicu.

Ibrahimović je svjestan i da James ima vlasnički paket dionica Liverpoola, a njihova vrijednost se procjenjuje na 32 milijuna dolara.

"Znam za to, pogrešnu momčad je izabrao," rekao je Zlatan.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • st.hrvatska 27.07.2018.

    Vrhunski sportaš, čovik loš

  • sve u 16 27.07.2018.

    Ti si Zlatane bivsi

  • Đesi Đejms 26.07.2018.

    Usro ga je u kljucnom trenutku PSG... Promašio čovjek ligu i državu. Samo je humor od francuza nasljedio

Komentiraj...
Vidi sve komentare