To je to što me zanima!

Ibra je izmislio romantiku: Za Božić supruzi dao svoju sliku

Poklon? Ništa financijski izdašno, nego nešto od srca. Ibra je Heleni poklonio sliku sebe kako slavi gol za Manchester United protiv West Bromwicha. Tu je i uplašeni Jesse Lingard...
Vidi originalni članak

Postoji romantika za obične smrtnike, a postoji i ona koju je patentirao Zlatan Ibrahimović. To bi bila ona u kojoj je uključena ogromna doza egocentričnosti, one klasične Ibrine koja zapravo osvaja sve oko sebe.

Što je Zlatan poklonio svojoj seksi supruzi Heleni za Božić?

Ništa financijski izdašno, nego nešto od srca. Ibra je Heleni poklonio sliku sebe kako slavi gol za Manchester United protiv West Bromwicha. Na njoj se nalazi uplašeni Jesse Lingard kojem je Zlatan krenuo u zagrljaj.

Na svoj poseban, vrlo goropadan način.

- Ibra je oduševljen tom fotografijom i donio ju je doma supruzi za Božić. Napravio ju je nekoliko dana ranije i bio je to baš jednostavan poklon. Nasmijao je sve u našem trening centru u Carringtonu - piše The Sun.

Jednom prilikom upitan je što je kupio supruzi za rođendan, pa je ispalio:

- Ništa. Ona već ima Zlatana.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • thiemfedal 08.01.2017.

    uvijek mu se mozes nasmijat, s njim nikad dosadno :)

  • raulgonzalez 08.01.2017.

    Pa on i onako ne slavi bozic kad je rom

  • 08.01.2017.

    Neznam da li je ta novinarka ili novinar zaljubljen u Ibru ali sigurno ga svaka majka nebi htjela za zeta,prvo ja ne bih.Svakog nogometasa bi se trebao placati po golu pa brzo vidjeli koliko bi ih ostalu u nogometu.Ovako svi ti balavci od 20 godina skupe nabrzinu pare bez neke velike muke i talenta i znaju da ih sponzoruse cekaju i da ce nakraju neku od tih kvazi manekenki i ozeniti,da nema nogometasa nebi bilo niti manekenki jer izgleda da postoje samo da se medjusobno nadopunjuju a po IQ-u tu su na istoj razini

Komentiraj...
Vidi sve komentare