To je to što me zanima!

Ibra skandaloznom čestitkom za Božić razbjesnio mnoge vjernike

Ibrahimović je objavio fotografiju na kojoj se nalazi ruka. Na njoj je ispružen srednji prst, univerzalni znakovni jezik diljem svijeta za koji svi dobro znaju što znači. U opisu je napisao "Merry Chriztmaz"
Vidi originalni članak

Moja religija je religija poštovanja drugih. Za sve vjere, za sva mišljenja. Tako sam odrastao i tako trenutno razmišljam, kazao je Zlatan Ibrahimović jednom prilikom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tijekom prosinca posjetio je papu Franju i pozvao na mir i ljubav. Priznao je da ne vjeruje u Boga, ali da poštuje ljude koji vjeruju. Ipak, takvo nešto ne može se reći nakon njegove čestitke za Božić koja je prešla granice dobrog ukusa. Uostalom, isto je napravio i prošle godine kada je također izazvao val negativnih reakcija, ali očito ga to previše ne dira pa je odlučio nastaviti po starom.

Njegove nogometne vještine i postignuća ne može nitko osporiti. Čudo prirode i jedan od najboljih napadača u posljednjih 15-ak godina koji je i s 40 godina najbolji igrač Milana. Sa svojom osobnošću i iskrenošću je toliko puta oduševio navijače, ali ovaj put je dobrano pretjerao i skandaloznom objavom razbjesnio brojne vjernike koji današnji dan provode u ljubavi i miru s najmilijima. 

Ibrahimović je objavio fotografiju na kojoj se nalazi ruka. Na njoj je ispružen srednji prst, univerzalni znakovni jezik diljem svijeta za koji svi dobro znaju što znači. U opisu je napisao "Merry Chriztmaz" što direktno sugerira Zlatanovu božićnu poruku.

Božić je najveći kršćanski blagdan iza Uskrsa i mnogi vjernici taj dan provode u miru i spokoju. Važnost Božića u kršćanskim zemljama ne treba previše naglašavati pa ne čudi što je izazvao bijes velikog broja vjernika, koji nisu s prevelikim oduševljenjem prihvatili čestitku.

Uslijedila je i salva kritika te negativnih komentara.

- Želim ti da u 2022. godini ne zabiješ niti jedan gol - napisao je jedan uvrijeđeni pratitelj, dok je drugi napisao:

- Vidi se da si s Balkana. Možeš ti iz Bosne, ali ne može Bosna iz tebe. Želim da što prije završiš karijeru. 

Švedski nogometaš je ove sezone zabio sedam golova u 11 utakmica, ali ozljede mu rade velike probleme pa je često izvan terena. Ipak, Milan se i bez njega dobro nosi u prvenstvu gdje nakon 19 kola zaostaje četiri boda za prvoplasiranim Interom. 

Idi na 24sata

Komentari 131

  • 26.12.2021.

    Svaki bedak ima svoje veselje.. Sve najbolje ti želim u životu!

  • nokia8 25.12.2021.

    Ibrahimovic je ateista, meni ova objava je razmuljiva, posebno danas. Srecan Bozic svim Pravoslavcima koji slave danas, kao i svim Srbima katolicke veroispovesti i svim ostalim katolicima.

  • Hana banana 25.12.2021.

    Reci to za ala aha, pa ne znam dal ćeš preživj...do nove 👽

Komentiraj...
Vidi sve komentare