Obavijesti

Sport

Komentari 131

Ibra skandaloznom čestitkom za Božić razbjesnio mnoge vjernike

Ibra skandaloznom čestitkom za Božić razbjesnio mnoge vjernike

Ibrahimović je objavio fotografiju na kojoj se nalazi ruka. Na njoj je ispružen srednji prst, univerzalni znakovni jezik diljem svijeta za koji svi dobro znaju što znači. U opisu je napisao "Merry Chriztmaz"

VIDEO

Moja religija je religija poštovanja drugih. Za sve vjere, za sva mišljenja. Tako sam odrastao i tako trenutno razmišljam, kazao je Zlatan Ibrahimović jednom prilikom.

Pokretanje videa...

Zlatanov kung-fu 00:38

Tijekom prosinca posjetio je papu Franju i pozvao na mir i ljubav. Priznao je da ne vjeruje u Boga, ali da poštuje ljude koji vjeruju. Ipak, takvo nešto ne može se reći nakon njegove čestitke za Božić koja je prešla granice dobrog ukusa. Uostalom, isto je napravio i prošle godine kada je također izazvao val negativnih reakcija, ali očito ga to previše ne dira pa je odlučio nastaviti po starom.

Serie A - Fiorentina v AC Milan

Njegove nogometne vještine i postignuća ne može nitko osporiti. Čudo prirode i jedan od najboljih napadača u posljednjih 15-ak godina koji je i s 40 godina najbolji igrač Milana. Sa svojom osobnošću i iskrenošću je toliko puta oduševio navijače, ali ovaj put je dobrano pretjerao i skandaloznom objavom razbjesnio brojne vjernike koji današnji dan provode u ljubavi i miru s najmilijima. 

Ibrahimović je objavio fotografiju na kojoj se nalazi ruka. Na njoj je ispružen srednji prst, univerzalni znakovni jezik diljem svijeta za koji svi dobro znaju što znači. U opisu je napisao "Merry Chriztmaz" što direktno sugerira Zlatanovu božićnu poruku.

Božić je najveći kršćanski blagdan iza Uskrsa i mnogi vjernici taj dan provode u miru i spokoju. Važnost Božića u kršćanskim zemljama ne treba previše naglašavati pa ne čudi što je izazvao bijes velikog broja vjernika, koji nisu s prevelikim oduševljenjem prihvatili čestitku.

Serie A - AS Roma v AC Milan

Uslijedila je i salva kritika te negativnih komentara.

- Želim ti da u 2022. godini ne zabiješ niti jedan gol - napisao je jedan uvrijeđeni pratitelj, dok je drugi napisao:

- Vidi se da si s Balkana. Možeš ti iz Bosne, ali ne može Bosna iz tebe. Želim da što prije završiš karijeru. 

Švedski nogometaš je ove sezone zabio sedam golova u 11 utakmica, ali ozljede mu rade velike probleme pa je često izvan terena. Ipak, Milan se i bez njega dobro nosi u prvenstvu gdje nakon 19 kola zaostaje četiri boda za prvoplasiranim Interom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 131
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao