To je to što me zanima!

Ibra svjetsko čudo: Liječnici će provoditi istraživanja na njemu

Zlatanova koljena su toliko snažna da liječnici žele da se vrati u SAD nakon kraja karijere kako bi proveli istraživanje, rekao je menadžer Zlatana Ibrahimovića
Vidi originalni članak

Cijeli nogometni svijet jako dobro već godinama zna tko je Zlatan Ibrahimović, koliko je dobar i dominantan na travnjaku. No sada je Zlatan oduševio i liječnike u SAD-u, toliko da bi ga nakon završetka karijere doveli na - promatranje.

- Zlatanova koljena su toliko snažna da liječnici žele da se vrati u SAD nakon kraja karijere kako bi proveli istraživanje. Oni rade na najboljem institutu za koljena i ligamente te žele ustanoviti zašto su Zlatanova koljena bolja od svih drugih koja su vidjeli - otkrio je Ibrin menadžer Mino Raiola.

Zlatan se u SAD-u oporavlja nakon zahtjevne operacije, a sezona je za njega gotova. Iako su mnogi nagađali kako bi ova ozljeda križnih ligamenata mogla značiti i kraj karijere, sam je Ibrahimović rekao kako o tome nema govora. A prema prvim informacijama s liječenja jasno je i zašto tako misli.

- Njegova koljena su toliko snažna, liječnici nisu vidjeli ništa slično. On ima koljena kakva je nemoguće imati nakon 20-godišnje karijere. Savršena su, nema oštećenja - dodao je Raiola.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • plik 08.05.2017.

    a ja mislio članak o nečem stvarno vrijednom čitanja...

  • nokšir 07.05.2017.

    bože dragi

  • Muško 07.05.2017.

    To je zato jer je jeo puno cevapa. I ja imam jaka koljena, isto puno cevapa jedem

Komentiraj...
Vidi sve komentare