To je to što me zanima!

Ibrahimović čestitao sam sebi rođendan: Poklonit će si jurilicu vrijednu dva milijuna dolara

Zlatan je objavio fotografiju skupocjenog Ferrarija, model Daytona SP3, koji će se proizvesti u samo 599 primjeraka, a prodavat će se za 2,25 milijuna dolara
Vidi originalni članak

Legendarni švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović ovog je ponedjeljka napunio 41. godinu, a na društvenim mrežama sam je sebi čestitao rođendan. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ibrahimović je objavio fotografiju skupocjenog Ferrarija, model Daytona SP3, koji će se proizvesti u samo 599 primjeraka, a prodavat će se za 2,25 milijuna dolara. 

Zvijezda Milana ipak će morati malo pričekati na rođendanski poklon s obzirom na to da će ovaj superluksuzni automobil na tržište izaći tek 20. studenog. 

Inače, Ibrahimović je unatoč veteranskim godinama još uvijek aktivan nogometaš te je prošle sezone s Milanom osvojio titulu prvaka Italije, nakon čega je potpisao novi jednogodišnji ugovor. 

Trenutačno je na rehabilitaciji nakon operacije koljena te će s travnjaka izbivati do siječnja. Brojni su očekivali da će švedski napadač završiti karijeru, ali Ibrahimović ne planira stati iako je u 42. godini te nekoliko mjeseci radi na oporavku kako bi se vratio u punoj formi. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Puno volim Hrvatsku 04.10.2022.

    Lik je teška sirovina, antipata na kvadrat.

  • paminjo 04.10.2022.

    kakva ljubomora i zavist u komentarima, sramota..

  • TECHNO VIKING 04.10.2022.

    Ego

Komentiraj...
Vidi sve komentare