To je to što me zanima!

Ibrahimović i službeno igrač PSG-a: Pisat će povijest kluba

Ibrahimović je naš! Može početi pisati našu povijest, potvrdio je sportski direktor PSG-a Leonardo. Švedski reprezentativac će zarađivati 12 milijuna eura po sezoni
Vidi originalni članak

U utorak je i službeno objavljen najspektakularniji nogometni transfer ovog ljeta. Šveđanin Zlatan Ibrahimović je napustio Milan i seli prema Paris St. Germainu.

Informaciju je donio Leonardo, Brazilac na mjestu sporskog direktora PSG-a, momčadi koja je prošle sezone osvojila drugo mjesto u francuskom Le Championnatu, te će iduće sezone nakon dugo vremena nastupati u Ligi prvaka.

- Ibrahimović je naš! Može početi pisati našu povijest - presretan je zborio nekadašnji igrač Milana Leonardo.

Poznato je da je Ibrahimović pristao na trogodišnji ugovor, a točna financijska pozadina će biti službeno poznata u srijedu. No, gotovo je sigurno da će Šveđanin primati12 milijuna eura po sezoni.

Inače, Ibrahimović će u Pariz doći tijekom večeri u utorak. U srijedu, ranije ujutro, će obaviti liječničke preglede, a potom bi u 15 sati trebao održati konferenciju za novinare. Barem tako navodi službena internet-stranica pariškog kluba koji je sada spreman za proboj do samog europskog vrha.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Mućki provokator 18.07.2012.

    Ma vi ste papci koji ne razumiju ljubav prema najdražem i voljenom klubu!

  • SpužvaBob 18.07.2012.

    Tolika euforija, a u prvom kolu neće pobjediti Lorient.

  • It's kišing 18.07.2012.

    LUKA HRANI LOPTAMA IBRU U PSG-u... TO JE PRAVA KOMBINACIJA...

Komentiraj...
Vidi sve komentare