To je to što me zanima!

Ibrahimović je ''hat-trickom'' srušio Lorient za slavlje PSG-a

U pobjedi PSG-a 3-1 Ibrahimović je zabijao u četvrtoj i 82. minuti iz penala te u prvoj minuti sudačke nadoknade. Jedini gol za goste zabio je Ayew u 67. minuti
Vidi originalni članak

PSG je na Parku prinčeva svladao Lorient u 30. kolu francuskog prvenstva 3-1, a utakmicu je hat-trickom obilježio Zlatan Ibrahimović koji je zabijao u četvrtoj i 82. iz penala te u prvoj minuti sudačke nadoknade. Jedini gol za goste zabio je Ayew u 67. minuti susreta. 

Nakon par uvodnih minuta utakmice golman gostiju Benjamin Lecomte srušio je Ibrahimovića žestokim nasrtajem u šesnaestercu, a Zlatan je s bijele točke pogodio za 1-0.

Taj je rezultat bio na semaforu do 67. minute, kada su gosti iskoristili nekoliko neiskorištenih dobrih prilika PSG-a i kaznili ih za 1-1. Jordan Ayew sjajno je pogodio s 18 metara nakon prethodne vrlo lijepe akcije Meslouba i Jeannota

Kada se činilo kako bi PSG ponovo mogao kiksati u borbi za naslov i prosuti bodove, Kone je poprilično neoprezno i zakašnjelo startao na Pastorea što je sucu Tony Chapronu bilo dovoljno za novi penal. Ponovo je precizan bio Ibrahimović za novo vodstvo PSG-a.

U sudačkoj je nadoknadi Ibra iskoristio odlično dodavanje Verattija i s ruba šesnaesterca pogodio za konačnih 3-1. Bio je to 17. Zlatanov gol u prvenstvu, čime je za jedan gol prestigao Marseilleovog Gignaca, no ispred njega je još uvijek Lyonov Lacazette s 23 golova.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ja1987 23.03.2015.

    tele

  • BaljiCocaj 22.03.2015.

    taj debil treba psihijatru igra u francuskom klubu i pocne vrijedat drzavu

  • Stručni komentator 21.03.2015.

    Penalhimović!

Komentiraj...
Vidi sve komentare