To je to što me zanima!

Ibrahimović kao Vori, a Čupić i Horvat su kao Iniesta i Xavi

Teško je usporediti dva tako različita sporta, no neki od rukometaša sigurno bi se vrlo dobro snašli i na nogometnom terenu. Ali i obrnuto. Zamislite Zlatana na pivotu
Vidi originalni članak

U najboljim Balićevim danima da bismo dočarali svu njegovu genijalnost često smo ga znali nazvati 'rukometnim Ronaldinhom'. Naravno, teško je usporediti nogometaše i rukometaše, no goal.com pokušao je upravo to.

U odnosu na rukometaše, nogometaši su niži, mršaviji, 'nježniji', pravi baletani. Rukometaši su, s druge strane, pravi moderni desetobojci. Njihova fizička snaga graniči s onom, primjerice, hrvača. Sport je to u kojem osim velikoj eksplozivnosti igrači sve više pažnje moraju obratiti 'borilačkim vještinama' i pumpanju mišića.

Najniži, ali najspretniji i najbrži igrači u rukometnoj dvorani gotovo su uvijek krila. Stoga su naš dvojac ljevaka Čupića i Horvata na goal.comu usporedili s Barceloninim fantazistima Xavijem i Iniestom. A zamislite samo Zlatana Ibrahimovića na Vorijevu mjestu pivotmena. Zlatan je ionako snalažljiv, poznat po akrobatskim golovima, a s obzirom da ima i crni pojas u karateu očito mu i drugi sportovi itekako leže. Ni rukomet za njega ne bi bio ništa strano.

S kim su usporedili Duvnjaka, tko bi mogao zamijeniti Kopljara i na kojoj bi poziciji igrao Neymar da je rukometaš pogledajte na goal.comu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_69553 18.01.2015.

    rukomet je sport u kojemu stavis 6 NBA igraca npr. i imas najbolju ekipu ikad... najvece sranje od sporta ikad...

  • Branimir Milicevic 17.01.2015.

    Novinari kakav je ovo članak?

  • tkalc 17.01.2015.

    glup članak

Komentiraj...
Vidi sve komentare