To je to što me zanima!

Ibrahimović: Ne mogu prestati misliti na "ono" protiv Juvea

U Palermu smo bili pravi. Ja sam već dulje vrijeme odličan, momčad također i samo moramo nastaviti rušiti sve čunjeve. Sljedeći na programu je Arsenal, kaže Zlatan
Vidi originalni članak

U 26. kolu talijanske Serije A nogometaši Milana lagano su pokorili Palermo u gostima s 4-0. Pobjeda je time značajnija jer je Palermo ove sezone ponajbolji domaćin lige (deset pobjeda u 12 utakmica prije subote).

Nakon što je u kasnijem terminu Juventus odigrao doma samo 1-1 s Chievom razlika na vrhu ljestvice je tri boda na strani Milana, makar Juventus ima još jednu odigranu utakmica manje.

Unatoč činjenici da se vratio na travnjake nakon kazne od tri utakmice, te da je zabio hat-trick ("tek" drugi u Seriji A u karijeri), Zlatan Ibrahimović se više usmjeravao na ono što se događalo prije osam dana.

- Ne mogu prestati misliti na našu utakmicu s Juventusom. Ne mogu zaboraviti "ono" (op.a. poništeni regularni gol za 2-0). Nismo zaslužili to - rekao je Šveđanin koji je sa 18 golova prvi strijelac lige zajedno s Di Nataleom.

- U Palermu smo bili pravi. Ja sam već dulje vrijeme odličan, momčad također i moramo samo nastaviti rušiti sve čunjeve ispred sebe i dalje. Sljedeći na programu je Arsenal u Ligi prvaka - zaključio je Ibrahimović.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • adrijana_volim_te 04.03.2012.

    jbte ko da citam swedsko glasilo a ne nase, jesam li ja pijan (nepijem uopce) ili budan sanjam??pa jel vam nije jasno ibrahimovic nije ni medju 50 napadaca u svijetu a to sve kaze!

  • globus 04.03.2012.

    Juventus je nabio kompleks Milanu ove godine i makar ste zbog silnih neriješenih tekmi Juventusa vjerojatno osvojili naslov, boli vas što ste dvaput izgubili i samo jednom igrali neriješeno s Juveom. A ni kup neće promijeniti ništa

  • 04.03.2012.

    da "ja sam već dulje vrijeme odličan"!!!da je to rekao jedan "drugi" igrač popljuvali bi ga ko djubre,ovako nitko ni a neće reć!!..............ne vrijede pravila za svih isto.......dobar je igrač ali ego mu je puno veći!"a šta reć??B.s.n.c!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare