To je to što me zanima!

Zlatan pozitivan na koronu! 'Imala je hrabrosti izazvati me. E pa to joj je bila loša ideja...'

To je drugi slučaj korona virusa u Milanu u manje od 24 sata. Rossoneri su jučer objavili kako je igrač Leo Duarte pozitivan na virus, a on je protiv Bologne u ponedjeljak igrao posljednjih 20 minuta...
Vidi originalni članak

Milan večeras od 20.30 igra protiv norveškog Bodo/Glimta u 3. pretkolu Europske lige, no na tome susretu neće biti Šveđanina Zlatana Ibrahimovića.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Samo nekoliko sati prije utakmice protiv Norvežana, talijanski mediji objavili su kako je Šveđanin pozitivan na korona virus.

Ibrahimović  (38) će morati u karantenu na dva tjedna. No, čekajte. Ili će virus morati u karantenu na dva tjedna? Naravno, riječ je o šali koju su mnogi odmah iskoristili poznavajući prkosnog i karakternog Šveđanina koji je sebe uvijek prozivao svemogućim.

Ibra će tako moći izaći iz karantene tek ako bude negativan na sljedeća dva testiranja. To je drugi slučaj korona virusa u Milanu u manje od 24 sata. Rossoneri su jučer objavili kako je igrač Leo Duarte pozitivan na virus, a on je protiv Bologne u ponedjeljak igrao posljednjih 20 minuta te je bio u kontaktu s ostalim igračima i stručnim stožerom.

Ibrahimović je sam objavio kako nema nikakve simptome, no još nije poznato je li još netko pozitivan na virus. No kako stvari stoje, utakmica će se igrati. Ali bez sjajnog Zlatana koji je prije tri dana Bologni utrpao dva gola, a prije tjedan dana zabio je i Shamrocku.

- Jučer sam bio negativan na koronu, a danas pozitivan. Nemam simptome. Korona je imala hrabrosti izazvati me. Loša ideja - poručio je Šveđanin u svome stilu...

Podsjetimo, susret između talijanskog i norveškog kluba sudit će hrvatska sudačka četvorka predvođena Franom Jovićem.

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Koronas2 24.09.2020.

    Ako virus drustvu nije ucinio nikakvu stetu, a mjere zastite su prouzrokovale neuporedivo vecu drustvenu katastrofu, onda se ne radi o zastiti od virusa... ...nego o planiranoj katastrofi drustva..

  • "Teoretičar" 24.09.2020.

    Zlatane stvarno ti je falilo novaca u blagajni?Ili su te ucjenili?

  • Koronas2 24.09.2020.

    jel ima simptome ili ce ga izolacija izlijecit?

Komentiraj...
Vidi sve komentare