To je to što me zanima!

Ibrahimović s dva gola donio prvu pobjedu sezone PSG-u

PSG je ponovno golovima Zlatana Ibrahimovića uspio upisati pobjedu. Nakon ti uzastopna remija Parižani su stigli do pobjede 2-1 protiv Lillea u 4. kolu prvenstva
Vidi originalni članak

Zlatan Ibrahimović s dva gola donio je svom Paris Saint-Germainu pobjedu na gostovanju kod Lillea 2-1 u 4. kolu francuskog prvenstva.

Nakon mršava tri remija, bogata pariška momčad koju vodi talijanski trener Carlo Ancelotti napokon je u četvrtom pokušaju stigla do prve pobjede. Njezin najbolji igrač Zlatan Ibrahimović zabio je za vodstvo gostiju već nakon 26 sekundi igre što je, dakako, najbrži gol ove sezone u francuskom prvenstvu. Poentirao je švedski centarfor iz blizine na asistenciju Meneza.

Chedjou je izjednačio glavom u 12. minuti nakon ubacivanja Payeta, ali je Ibrahimović majstorski iskoristio dodavanje Pastorea u 21. minuti, te je zabio svoj drugi gol na utakmici, pokazalo se dovoljan ua pobjedu gostiju.

Ibrahimović je još uvijek jedini strijelac PSG-a u prvenstvu, zabio je sva četiri gola pariške momčadi. Nakon drugog pogotka je imao realizaciju 4 od 5 kada su udarci u okvir gola u pitanju. Isto tako, Zlatan je zabio 100. gol ove sezone u Le Championnatu.

PSG je ovom pobjedom skočio na 8. mjesto sa 6 bodova, dok je Lille pao na 11. poziciju s bodom manje.

Le Championnat, 4. kolo:

Bordeaux – Nice 1-1 (Saivet 86 / Traore 90+3)

Marseille – Rennes 3-1 (Morel 35, Gignac 84, Danze 90+4 / Feret 57)

Lille – PSG 1-2 (Chedjou 12 / Ibrahimović 1, 21)

Idi na 24sata

Komentari 48

  • adrijana_volim_te 04.09.2012.

    ZASTO MI PUCATE MINUSE KAD KAZEM DA JE NAS LUKA MODRIC BOLJI I KOMPLETNIJI NOGOMETAS OD IBRAHIMOVICA???? DA VI NISTE SWEDSKI BOSANCI KOJI MI PUCAJU MINUSE?

  • nevidljiv_ca 03.09.2012.

    Ma neka prica sto god ko zeli ali Ibra je Svjetska klasa i po meni je najbolji napadac danasnjice (to je i bio u zadnjih 8 godina ali posto je politika uvucena u nogomet on da ima 5 zivota NIKAD NECE BITI PROGLASEN NAJBOLJIM JER OTAC MU JE PORIJEKLOM Bosanac a sto je najgore otac mu je Muslimanske vjeroispovjedi i to su razlozi da nebude proglasavan najboljim). Eto Messi je najbolji i Ronaldo ali pogledajte na youtube SVE GOLOVE u zadnjih 8 godina od Messija, Ronalda i Ibrahimovica i onda recite nesto. Bog!

  • Bruce_Lee 03.09.2012.

    Samo dok on nokautira još jednog ili dvojicu suigraća biće golova! Svi moraju njemu dodavati loptu jasno ko dan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare