To je to što me zanima!

Ibrahimović: Stvarno ne znam hoću li pružiti ruku Guardioli

Hoćemo li se rukovati? Stvarno ne znam, bit će što mora biti. Imamo li i dalje problem? Pa, on ima svoje, ja svoje. Ali, to je prošlost, rekao je bivši igrač Barce
Vidi originalni članak

U srijedu će pakleno biti na San Siru. Prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka igraju nogometaši Milana i Barcelone, aktualnog prvaka Europe. Bit će to njihov treći međusobni meč ove sezone.

U skupini je Barcelona pobijedila u Milanu 3-2, dok je na Camp Nou utakmica završila bez pobjednika 2-2. U epicentru pozornosti će vjerojatno biti Zlatan Ibrahimović, uvjerljivo najbolji igrač Milana koji je na San Siro došao iz Barcelone gdje je gotovo bio otjeran.

Također, repovi su ostali u vidu odnosa s Josepom Guardiolom, trenerom Barcelone, s kojim se dosta prepucavao dugo vremena nakon odlaska iz Katalonije. Uostalom, i dan danas je taj odnos nesređen.

- Hoćemo li se rukovati? Stvarno ne znam, bit će što mora biti. Imamo li i dalje problem? Pa, on ima svoje, ja svoje. Ali, to je prošlost - rekao je Ibrahimović.

- Znam svoje kvalitete, kao i mojih suigrača. Možemo biti pravi i ne bojim se da ćemo kiksati. Za što će to biti dovoljno tek ćemo vidjeti jer igramo protiv najbolje momčadi na svijetu. Nitko nije kvalitetan kao oni, niti Real Madrid - završio je Šveđanin.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • hillel 27.03.2012.

    ibro,igraš najbolji nogomet karijere,svaka čast al brate mili dosadan si više s tim lajanjem,ponašaš se ko direktor svemira...

  • misterRF 27.03.2012.

    a koga boli tuki hoćeš li ti pružit ruku guardioli??!

  • ŠimeŽunić 27.03.2012.

    Vid ga Mou kralj sa slike ovdje je srusi Barcu u 2 sezonu tako ce i u Realu

Komentiraj...
Vidi sve komentare