To je to što me zanima!

Ibrahimović: Uopće me ne zanima reakcija navijača

Švedski napadač smatra da bi mu na San Siru navijači trebali odati poštovanje jer Inter nije ništa osvojio sve dok on nije došao u talijanski klub
Vidi originalni članak

Počinje novi ciklus nogometne Lige prvaka. Kuglice su odlučile da će najzvučnije prinove zaigrati protiv svojih bivših klubova. Tako će Ibrahimović u "pogrešnom" dresu Barcelone istrčati na San Siru, a Samuel Eto'o će svoje bivše suigrače dočekati u dresu Intera. Gostovanje Barcelone kod Intera je najzanimljivija utakmica 1. kola. Barcelonin novi napadač Zlatan Ibrahimović nimalo se ne brine zbog reakcije navijača.
- Stvarno se ne zamaram reakcijom Interovih navijača kada istrčim na San Siro, za njih, u 'krivom' dresu. Zapravo, ako budu pravedni, onda će me pozdraviti pljeskom, ako ne, što da radim. Drukčiji komentari me ne zanimaju - rekao je Ibrahimović
- Inter godinama nije mogao ništa osvojiti, a dok sam bio tamo, postali smo tri puta prvaci Italije. Mislim da bi mi zbog toga trebali odati poštovanje.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • boys 09.09.2009.

    balija

  • 11 BILI 09.09.2009.

    Archy007 kako mozes pisati takve gluposti jesu li za tebe izdajice olic,pranjic,kranjcar,kaka,etto,ronaldo itd. itd. kad bi zna privatno kakav je ibro covik nebi takve gluposti prosipa novinama.

  • 11 BILI 09.09.2009.

    Zlatane vidi se da u tebi ima hrvatske krvi....kultura na prvom mistu a sa balunom znas sve,steta samo sto ne igras za maminu domovinu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare