To je to što me zanima!

Ibrahimović: Više volim igrati s Inzaghijem nego s Brazilcima

Osjećam više slobode u igri kada igram s njim u vrhu napada nego s Patom i Robinhom jer onda moram igrati više unutar 16 metara, rekao je Zlatan Ibrahimović
Vidi originalni članak

Švedski napadač Milana Zlatan Ibrahimović nahvalio je na sva usta svog suigrača Filippa Inzaghija, strijelca dvaju golova Real Madridu u susretu 4. kola Lige prvaka kojima je postao najbolji strijelac u europskim nogometnim kupovima.

Inzaghi je protiv Reala u srijedu u susretu 4. kola skupine G zabio svoj 69. i 70. gol u eurokupovima, a učinio je to u samo pola sata igre na terenu.

Ibrahimović sada traži od trenera Massimiliana Allegrija da 37-godišnjem veteranu da veću minutažu.

- Pippo je nevjerojatan. Mislim da zaslužuje više prilike jer igra dobro, a kada je to slučaj onda bi trebao započinjati utakmice – komentirao je Ibrahimović za Gazzettu dello Sport.

- Također, osjećam više slobode u igri kada igram s njim u vrhu napada nego s Brazilcima (Pato i Robinho, op.a.), budući sam onda prisiljen igrati više unutar kaznenog prostora - dodao je švedski centarfor, koji je ove sezone dosad u dresu "rossonera" zabio četiri gola u Seriji A i tri u Ligi prvaka. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • karlo 10 05.11.2010.

    najjaci je :) pipo kralj akreca to se i ja sjecam tog gola... bio je slobodnjak i njega pogodila lopta :D :)

  • user_36996 05.11.2010.

    ja mislim da je najbolja kombinacija pippo i brazilci tj. ona koja ne uključuje zlatana...ibrahimović je daleko najprecjenjeniji igrač na svijetu

  • Superpippo 05.11.2010.

    igrač koji je zabio 2 gola u finalu lige prvaka sa samo jednim šutem u okvir :) majstor!

Komentiraj...
Vidi sve komentare