To je to što me zanima!

Ibrahimoviću zbog predugog jezika tri utakmice suspenzije

Tri utakmice kazne dobio je Milanov napadač Zlatan Ibrahimović zbog ispada na susretu protiv Fiorentine (pobjeda 2-1). Zlatan je verbalno napao pomoćnog suca...
Vidi originalni članak

Ibrahimović je crveni karton u Firenci zaradio pred sam kraj nedjeljnog ogleda kojim je njegova momčad napravila novi korak prema naslovu talijanskih prvaka. Nešto prije no što je njegova momčad krenula u proslavu pobjede, Ibrahimović je neprimjereno dao do znanja pomoćnom sucu što misli o njegovoj odluci kome dodijeliti loptu sa strane.

Kažnjen je odmah, a dan kasnije stigla je i odluka Disciplinske komisije Talijanskog nogometnog saveza prema kojoj će sjajni, ali nerijetko prgavi napadač propustiti utakmice protiv Sampdorije, Brescije i Bologne.

Podsjetimo da je Ibrahimović tijekom ogleda na Artemio Franchi stadionu stigao i "požutjeti" prije no što je "pocrvenio". Žuti karton peti mu je ove sezone koji donosi automatsku suspenziju od jedne utakmice. Preostale dvije Ibrahimović može pripisati predugom jeziku, pomanjkanju dobrog ponašanja i svojoj nervozi.

Milan ima pravo žalbe na odluku Disciplinske komisije. Do kraja sezone u talijanskoj Seriji A  ostalo je još šest kola. Milan ima tri boda više pred drugoplasiranim Napolijem.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • cronaldo 12.04.2011.

    pokvareni lazov, monstrum ;)

  • pedja11 12.04.2011.

    jos su trebali da kazne tu bitangu. zbog njega pocinjem mrziti milan

  • arsenalist 12.04.2011.

    mućki provokator

Komentiraj...
Vidi sve komentare