To je to što me zanima!

Ibrakadabra! Zlatan u drugom meču zabio prvijenac za Milan

Ibrahimović je pokazao koliko mu malo treba da zabije gol. U drugom nastupu za "rossonere" pogodio je u pobjedi kod Cagliarija 2-0. Ante Rebić ušao je u igru na samom kraju utakmice
Vidi originalni članak

Milan je u prvoj subotnjoj utakmici 19. kola Serie A pobijedio Cagliari na gostovanju 2-0, a prvi gol zabila je najveća zvijezda "rossonera", Zlatan Ibrahimović (38).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U prvoj je utakmici od drugog dolaska početkom nove godine, u ponedjeljak, ušao s klupe u domaćem remiju protiv Sampdorije (0-0), a trener Stefano Pioli ovaj put postavio ga je od početka i pogodio.

Rafael Leão zabio je za vodstvo Milana u 46. minuti na asistenciju Samua Castilleja, a onda je pozornicu preuzeo Ibra i u 64. minuti ljevicom fino pogodio suprotni kut s lijeve strane na ubacivanje Thea Hernándeza.

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić ušao je u igru u 90. minuti umjesto Rafaela Leãa za Milan koji je prvom pobjedom nakon četiri utakmice napredovao na sedmo mjesto talijanskog prvenstva.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • 13.01.2020.

    Klošar i primitivac....

  • 12.01.2020.

    Kakav prvijenac o čemu vi ahhahaha

  • zwqne 11.01.2020.

    PRIMITIVAC! "Izlazeći s travnjaka 'Banc of California' stadiona Ibrahimović je pogledao prema publici, uhvatio se za međunožje i svađajući se sa navijačima otišao u svlačionicu. Primitivno i bespotrebno, posebno za sportaša koji stalno ističe koliko je velik, a u porazu je ispao mikroskopski sitan. Ugovor sa Galaxyjem ističe u prosincu. Gesta hvatanja za 'onu stvar' vjerojatno je bio i pozdrav Americi." 24sata.hr - Autor: Danijel VukušićPetak, 25.10.2019. u 11:03

Komentiraj...
Vidi sve komentare