To je to što me zanima!

Ibričić darovao bivši klub, Zagreb prihvatio poklon

U 23. kolu HNL-a Zagreb je s Hajdukom odigrao 1-1. Poveli su Splićani preko Strinića, a nakon velike greške Ibričića, Ljubojević je zabio za remi
Vidi originalni članak

Hajduk je u Kranjčevićevu došao nakon odlične taktičke utakmice u polufinalu Kupa u Maksimiru protiv Dinama. Splićanima je trebala pobjeda protiv Zagreba da bi u fantastičnoj atmosferi dočekali uzvrat s 'modrima'. No, kao da su hajdukovci malo previše mislili o srijedi. Zaboravili su da ih čeka Zagreb s velikim adutom na klupi, Igorom Štimcem. I baš je Štimac napravio izmjenu kojom je uzeo dva boda Hajduku. Splićani su vodili sve do par minuta prije kraja utakmice. Zabio je Ivan Strinić još u 53. minuti, nakon što je sjajnim prodorom prošao dvojicu. Zagrebaši su igrali i protiv suca Alana Gereka, koji je na očit način pomagao gostima iz Splita. Činilo se da će se Hajduk doma vratiti s punim plijenom, no tada na scenu nastupa Goran Ljubojević, i to tek što je ušao. Senijad Ibričić je katastrofalno pogriješio, vratio je loptu Subašiću, a presjekao je Vugrinec, dodao Ljubojeviću koji je zabio za 1-1. Hajduk je igrao jako loše u prvom dijelu. U drugom su bili nešto bolji, ali pogreška Ibričića stajala ih je bodova i sad dočekuju Dinamo u ne baš tako idealnoj atmosferi.

INTER DOBIO MEĐIMURJE
Inter je na svom terenu dočekao Međimurje i ispratio ih sa 2-1. Poveli su domaći već u 2. minuti utakmice golom Palića, na asistenciju Suareza. Gosti nisu dugo gubili, samo pet minuta kasnije na semaforu je bilo 1-1, a zabio je Amauri. U 76. minuti konačnih 2-1 za Inter postavlja Babić.


PRVA HNL, 23. KOLO:
ZAGREB - HAJDUK 1-1 ( Strinić 53, Ljubojević 84)
INTER - MEĐIMURJE 2-1 (Palić 2, Amauri 7, Babić 76)

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Visca_Barca 02.04.2010.

    @hajduk84 - kazes da si bio par metara od sudca i da zbog toga vidis bolje nego mi na TV-u??? priberi se momak, TV gledatelji 10 puta bolje vide sudacke greske nego ti, postoji ti usporena snimka, ponavljanje snimke, pa krupni plan itd itd.. onom sudcu na irska - francuska nije bas pomoglo sto je stajao 3 metra od mjesta di je henry igrao rukom.

  • hajduk84 02.04.2010.

    hajduk je bolje igrao i u drugom poluvremenu nakon šta je zabio gol neshvatljivo se povukao i išao branit i čuvat rezultat i zato je i izgubio...a stvarno da nisam gledao nebi vjerovao šta suci rade protiv hajduka..al ipak su trebali bit bolji unatoč tome

  • baka22 02.04.2010.

    hajduku sad bodovi nisu potrebni,zato se sad djeli sakom i bradom,vidit cete dogodine,hajduk prvak sto posto,kad se dugovu pocmu vracat..

Komentiraj...
Vidi sve komentare