To je to što me zanima!

Ibričić: Dobro znamo kako su osvojili prvenstvo i Kup

Dokazali smo da smo bolji, nakon uzvrata složilo se nekoliko igrača Hajduka. Kažu i da su ponosni na ono što su pokazali unatoč ukupnom porazu
Vidi originalni članak

Ma trebali smo sve riješiti i prije penala, bili smo stvarno puno bolji, pokazali smo da možemo. Ali na kraju je falilo sreće, rekao je Hrvoje Vejić ispred svlačionice. Koji trenutak ranije Nikola Kalinić je samo projurio odmahnuvši rukom, nije mu se pričalo s novinarima. No zato je Senijad Ibričić imao što za reći...
- Šteta, stvarno šteta. Pokazali smo da smo puno bolji od Dinama, i to bez ičije pomoći. Neke druge stvari su utjecale na to da Dinamo slavi, zna se kako su osvojili i Kup i prvenstvo - bez okolišanja je govorio Ibričić i nastavio:
- Odigrali smo odlično, a na kraju smo se svjesno povukli. Bili smo zadovoljni, imali smo penale ispred sebe, a tome se malotko nadao uoči utakmice. Nismo željeli u finišu primiti gol i upropastiti sve. No bitno je da smo pokazali da smo bolji, nadigrali smo ih s istim brojem igrača - još je malo 'pecnuo' Hajdukov ofenzivac.
Mladen Bartolović ove sezone nije bio u prvom planu, nekoliko puta su ga se u Hajduku i javno odrekli. A on im vrati golom i asistencijom u jednoj ovakvoj utakmici.
- Žao mi je što smo ovako izgubili Kup. Ostaje gorčina, ali i ponos, dali smo sve od sebe, odigrali odličnu utakmicu i nadigrali Dinamo s istim brojem igrača. Šteta, još smo i vježbali penale zadnja tri dana na Braču... - kaže Hajdukov napadač.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • diehard911 29.05.2009.

    da ko je kriv hajduku sto varteks i ekipa nisu skinili gace ko sto su to uredno i lipo napravili protiv dinama... 21.9.2008 Zagreb - Dinamo:Hajduk(0:2) 11.1.2009. Zadar - Hajduk:Dinamo(5:2) 22.2.2009. Split - Hajduk:Dinamo(2:0) 28.5.2009. Split - Hajduk:Dinamo(3:0) AMEN!

  • tmr 29.05.2009.

    djedovicu ovane posto utakmica. mamu vam svima odozgo. Neovisna Dalmacija.

  • vedran_zgb 29.05.2009.

    niko vam nije kriv za apsolutno nista, tj sami ste si krivi...da su sudci bili na strani dinama ne bi vi pobjedili 2 puta u prevenstvu...jadni ste, uvijek ste bili i ZAuvijek cete ostat...zamislite se nad svojim igracima i onima koji vam vode klub a nemojte previse razmisljat o drugima kad za razmisljanje i niste stvoreni...

Komentiraj...
Vidi sve komentare