To je to što me zanima!

Icardi gura Mandžu u provaliju: Juve zagrmio i dovodi 'killera'

Rošade unutar momčadi potaknute su dolaskom novog trenera Maurizija Sarrija, a u njegovoj nogometnoj filozofiji nema mjesta za napadača kao što je Mario Mandžukić
Vidi originalni članak

Juventus je definitivno broj jedan u Italiji u ovom ljetnom prijelaznom roku. Stigli su Adrien Rabiot i Aaron Ramsey kao slobodni igrači, vratio se Gianluigi Buffon srušiti rekord Paola Maldinija po broju nastupa u talijanskom prvenstvu te je u petak za 'staru damu' potpisao i mladi branič Sassuola Merih Demiral (21).

Rošade unutar momčadi potaknute su dolaskom novog trenera Maurizija Sarrija, koji je se nakon jednogodišnje epizode u engleskom Chelseaju odlučio vratiti u Italiju.

A u njegovoj nogometnoj filozofiji nema mjesta za napadača kao što je Mario Mandžukić. Sarri ne preferira takav tip napadača i talijanski mediji javljaju da je Mario Mandžukić bliže nego ikad odlasku. 

Činjenicu potkrepljuje i situacija u kojoj je Gonzalo Higuain, igrač kojeg Sarri obožava, stavljen na transfer listu što znači samo jedno - Juve svim silama pravi prostor za najboljeg napadača 'čizme' posljednjih sezona - Maura Icardija.

Ljubav Intera i Icardija puknula je na najgori mogući način, velikom svađom poslije koje je završio na tribinama, a ono što će sve 'nerazzurre' najviše zaboljeti je što će njihov donedavni kapetan najvjerojatnije pojačati njihova najomraženijeg konkurenta.

Kao nova destinacija Marija Mandžukića spominje se Borussia Dortmund, ali u igri su, prema informacijama Talijana, i neki kineski klubovi.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • arow 07.07.2019.

    Kazu da je Napoli ispred

  • Kapo 06.07.2019.

    Mandžukić neće prihvatiti da bude zamjena pa čak ni jednom Ronaldu. Zato obožavam Mandžukića!! Sa druge strane ako ga Sarri ne vidi u momčadi sa ulogom prijašnjih sezona nego isključivo kao igrača od zadnjih 10-15min utakmice mislim da je sve jasno. On neće promjeniti svoju odluku jer je tipičan Talijan,prgav,tvrdoglav i misli da je popio svu pamet ovoga svijeta.. Evo samo dokaza kako se ponašao prema nekadašnjem kapetanu Chelsea kada je došao tamo! Doslovno mu je rekao da može ostati u ekipi ali da igrati neće ni pod koju cijenu.. 🙄

  • RoyBean 06.07.2019.

    Svašta papir podnese. svaka blesa može lupetati i dijeliti kartone.

Komentiraj...
Vidi sve komentare