To je to što me zanima!

Icardi i Wanda navijali na San Siru: Perišić asistirao u pobjedi

Ludu utakmicu s tribina Giuseppe Meazze/ San Sira pratili su i Mauro Icardi i Wanda Nara, antagonisti kontroverzi koje su se posljednjih dana nadvile nad slavnim talijanskim klubom
Vidi originalni članak

Nogometaši Intera s 2-1 slavili su protiv Sampdorije u 24. kolu Serie A i barem na trenutak smirili strasti koje ih zadnjih dana pogađaju.

Ludu utakmicu s tribina Giuseppe Meazze pratili su i Mauro Icardi i Wanda Nara, antagonisti kontroverzi koje su se posljednjih dana nadvile nad slavnim talijanskim klubom.

Mreže su mirovale do 73. minute kada je D'Ambrosio ispratio akciju Perišića i na sjajnu asistenciju našeg reprezentativca utrčao na pravo mjesto te prevario golmana Audera za 1-0.

Icardi i Wanda skočili su na noge i zapljeskali, a našli su se u kadru u izravnom prijenosu.

No, tek što se huk velebnog stadiona smirio - šok. Nakon traljave reakcije Interove obrane, Gabbiadini, koji je ušao samo nekoliko sekundi ranije, pogodio je za ekspresno izjednačenje.

Dvije minute kasnije već je bilo 2-1 za Inter. Nakon kornera i odbijene lopte najbolje je reagirao Radja Nainggolan i pogodio za konačnih 2-1.

Inter je tako ostao na trećem mjestu s četiri boda prednosti ispred Milana. Ima 46 bodova, šest iza drugoplasiranog Napolija i čak 20 zaostatka za vodećim Juventusom (66).

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 17.02.2019.

    Talijanska liga vec godinama je slaba

  • jubilee 17.02.2019.

    Leprsava igra, vidi se velika razlika kad igra lautaro, inace timski vrlo borbeno i da je bilo malo vise srice moglo je biti i vise.. Broz standardno odlican pa cak je i perisic bio dobar nakon dugo vremena.. FI

  • Hawke 17.02.2019.

    Koliko je napad fluidniji kada Lautaro igra je strašno. Po cijelom terenu je i navlači igrače.

Komentiraj...
Vidi sve komentare