To je to što me zanima!

'Icardi je odbio Juventus, ali uvijek ja moram pojest' g***o'

'Inter je Icardija htio prodati Juventusu. Nudili su mu više love i tandem s Cristianom. Odbili smo. I umjesto da se to kaže, ne... Uvijek ja moram ispasti vještica i pojesti go..o'
Vidi originalni članak

Wanda Icardi, poznatija kao Wanda Nara, argentinska je starleta i supruga Interovog golgetera i kapetana Maura Icardija. Supruga i - menadžerica. Starija od bračnog partnera, bivša supruga jednog drugog nogometaša, Maxija Lopeza.

Wanda i Icardi su romansu započeli dok su Wanda i Maxi Lopez bili još u braku. S troje djece. A Icardi i Maxi Lopez zajedno igrali u Sampdoriji. Icardi i Wanda već su godinama u sretnom braku. Maxi Lopez baš i nije predsjednik Icardijevog fan-cluba.

Čemu trač-party kad ste kliknuli na Sport? Priča je stara godinama, nije trač nego kratki uvod. U najnoviju tvrdnju gospođe koja je u novinama i na televiziji skoro više nego muž koji je već godinama jedan od najboljih napadača Serie A i za Inter je u 201 utakmici zabio - 120 golova, uz 25 asistencija!

Wanda Icardi gostovala je u talijanskoj nogometnoj (i dosta ležernoj) TV-emisiji 'Tiki-taka' pa na pitanje o produženju Icardijevogh ugovora s Interom (svake mu godine povise odštetu, ali i produže ugovor i povećaju plaću) izjavila slijedeće:

- Prošlog ljeta, u zadnjim danima mercata moj suprug bio je na korak do Juventusa. Taj transfer nije odbio Inter nego Mauro. Nije htio u Torino, iz Uprave Intera su ga htjeli prodati. Mauro je odbio obući Juventusov dres nego je ostao u Interu za manji novac. Ne nije ga brinulo da će mu konkurent za prvu momčad biti Higuain. Iz Torina su nam rekli 'Mauro će biti Juventusova jedina prava 'devetka' i igrat će s Cristianom'. Odbio je - rekla je Icardijeva supruga i menadžerica.

- Produženje ugovora sada mi djeluje jako daleko. Zapravo, klupska ponuda ni ne postoji. A okolo se prodaju priče kako mi kalkuliramo i otežemo s dogovorom o produžetku. I to bez da meni itko postavi ijedno pitanje na tu temu. A Mauro je valjda ne samo stotine puta ponovio nego i igrom i ponašanjem dokazao da mu je Crno-plavi dres apsolutni prioritet i najveća želja. Kontaktirali su me usred borbe za prolazak u Ligi prvaka. Rekla sam 'Ajmo sačekati da završi prvi krug'. Nismo prošli, plakala sam, svi su to vidjeli. Mislili smo najprije na Inter, ali ne... Uvijek ja moram ispasti vještica i pojesti go..o - izjavila je Wanda Icardi.

Mišljenje talijanskih kolega? Kao prije svakog prijelaznog roka Wanda diže i prašinu i cijenu. A ozbilje ponude (osim Napolijeve prije dvije godine) nije ni bilo. Inače bi Inter Icardija, uvjeravaju nas kroničari Nerazzurra, za pravu lovu iz Reala, Uniteda ili s neke slične destinacije, sam 'zapakirao' i prodao.

Ali tih ponuda - nema.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • nije_bio_penal 19.12.2018.

    ova mala mora da je ekstremno dobra u krevetu s obzirom da što se tiče ljepote nije ništa posebno a bgm ni s one moralne strane pošto znamo kakva je ...... ispala , nema drugog objasnjenja da se ovaj zacementirao uz nju

  • Joker123 18.12.2018.

    Nije jebazovna nego jebozovna

  • zvzmir 18.12.2018.

    Normalno da je odbio kad bi bio zamjena Mandži.

Komentiraj...
Vidi sve komentare