To je to što me zanima!

Icardi ne želi dati Wandi milijun eura: 'Nisi mi više menadžerica'

Wanda navodno potražuje milijun eura, a Icardi na takvo što ne pristaje te inzistira da je sa zanosnom Argentinkom prekinuo brak, ali i igračko-menadžerski odnos
Vidi originalni članak

Maurco Icardi (29) i njegova menadžerica Wanda Nara (35) razveli su se nakon osam godina turbulentnog braka, a nogometaš joj je sada odbio isplatiti proviziju u posredovanju njegove posudbe iz PSG-a u Galatasaray, pišu turski mediji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Wanda navodno potražuje milijun eura, a Icardi na takvo što ne pristaje te inzistira da je sa zanosnom Argentinkom prekinuo brak, ali i igračko-menadžerski odnos. 

Takve informacije dolaze samo nekoliko dana nakon što se Wanda pojavila polugola u krevetu u naručju repera L-Gantea u spotu za pjesmu "El último romántico" (Posljednji romantik), što je novom igraču Galatasaraya teško palo. Spot je u svega četiri dana na YouTubeu skupio preko 6,5 milijuna pregleda, a nije teško zaključiti ni zašto.

VIDEO: SAGA IDE DALJE Wanda ga ostavila pa osvanula u naručju drugog, bijesni Icardi poručio: Ruga joj se cijeli svijet NOGOMETAŠ JE BIJESAN Icardi 'poludio' na Wandu: Vidio njezin umjetnički performans s reperom pa odletio u Argentinu

- Bolno mi je živjeti u ovim trenucima. ali s obzirom na moju izloženost i stvari koje nadilaze i medijska nagađanja, bolje je da o tome saznate od mene. Nemam više što razjašnjavati i neću iznositi nikakve detalje o razvodu - napisala je Wanda na Instagramu i potvrdila šuškanja o razvodu s nogometašem.

Par je u braku dobio dvije kćeri, Francescu i Isabellu, a Wanda iz prošlog braka s Maxijem Lopezom, inače bivšim najboljim Icardijevim prijateljem, ima još troje djece.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Demokracija nasa 28.10.2022.

    Stari moj i on i oni vivsi joj trebaju joj djecu uzet, pa neka ona njima placa Alimentaciju, ajde molim te ove zene prokleto musko iskoristavaju, treba ovim str..ama sve uzet, ajde molim te nisi se ni razvela ides tamo snimat neki kao Spot, i sta sutra djeca kad ti napune 14, 15, godina, ta djeca nikako nemogu biti dobro.

  • zrno soli u glavi 28.10.2022.

    A, jel ti i dalje sestra?

  • adis23 28.10.2022.

    Lijepo vas je izvrtila, i tebe i Maxia

Komentiraj...
Vidi sve komentare