To je to što me zanima!

Icardi se vraća u momčad dok su Interovi Hrvati s Vatrenima

Icardija je nazad na trening 'potjerao' dopredsjednik Steven Zhang, a milanski Giornale blizak Interu dodaje kako je vrijeme povratka tempirano baš tijekom ligaške pauze tj. dok su Brozović i Perišić u reprezentaciji
Vidi originalni članak

Mauro Icardi danas se vraća treningu sa ostatkom momčadi Nerazzurra, ali na kapetansku vrpcu može zaboraviti, a na ljeto sigurno odlazi iz Intera... Ta je priča gotova.

Može ga dobiti manje-više svatko van Italije tko Interu u blagajnu iskrca ne manje od 80.000.000 € ili ponudi kvalitetnu "trampu" (spominje se razmjena Icardi-Dybala s Juventusom).

Golgetera koji se i suigračima i treneru i Upravi zamjerio zbog totalnog manjka kontrole nad menadžericom i suprugom Wandom Narom najprije je na red stavio novi direktor Beppe Marotta, a nazad na trening "potjerao" dopredsjednik i vlasnikov sin, Steven Zhang.

Icardi je povratak uvjetovao najprije klupskom isprikom zbog oduzimanja statusa kapetana, a onda i javnom pomirbom kroz izjave trenera Spallettija i novog kapetana Handanovića.

Inter se i njemu i Wandi oba puta nasmijao u facu pa se dalje komuniciralo preko odvjetnika dok Marotta i Zhang Jr. nisu presjekli stvar: 'Nema novog ugovora, vrati se i radi, a na ljeto ideš van iz Intera'.

U Interove unutrašnje relacije uvijek sjajno upućeni milanski Il Giornale u današnjem je izdanju podvukao da je termin povratka tempiran baš dok su Interovi Hrvati Perišić i Brozović van Milana, s reprezentacijom.

Perišić, Brozović i Handanović, tvrde Talijani, predvodnici su Interovog 'balkanskog bloka' koji je zajedno s trenerom Spallettijem bio pokretač novih odnosa u momčadi.

Inače, dok je Icardi glumio uvrijeđenu primadonu drugi Argentinac, tek 21-godišnji Lautaro Martinez koji je ljetos za 23 milijuna kupljen iz Racinga, osvojio je srca navijača i trenera sjajnim igrama u napadu Nerazzurra.

Icardi se vraća treninzima s ostatkom momčadi u posebno odabranom trenutku, ali i on i Wanda za Inter su zapravo već bivši. Jedina je klupska preokupacija: kako na ljeto na Icardiju što više zaraditi.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kopic_na_zici 21.03.2019.

    Jel dobio dopustenje od vande?

Komentiraj...
Vidi sve komentare