To je to što me zanima!

Perišić asistirao, Milan spasio bod u kontroverznoj završnici!

Ivan Perišić je pobjegao Calabriji po lijevoj strani, a onda paralelnom loptom na petercu idealno pronašao Icardija. Bio je to gol za 2-0 Intera protiv Milana, a na kraju je završilo 2-2
Vidi originalni članak

Serie A u današnje je kolo krenula velikim milanskim derbijem Intera i Milana. Na prvenstvenoj tablici Milan je u susret ušao s dva boda prednosti, no crno-plavi već su u prvom poluvremenu poveli 2-0. Ipak, u nevjerojatnim okolnostima "rossoneri" su izvukli remi 2-2.

Za 1-0 domaći su nogometaši zabili u 36. minuti. Candreva je nakon jedne dubinske lopte pobjegao De Scigliu pa lukavim udarcem matirao Donnarummu. Milan je u prvom dijelu bio bolja, dosta opasnija momčad. Igrači Vincenza Montelle imali su nekoliko opasnih kontranapada, ali Deulofeu i Suso u tim situacijama nisu bili konkretni.

U 44. minuti stigao je Inter i do drugog gola. Ivan Perišić je pobjegao Calabriji po lijevoj strani, a onda paralelnom loptom na petercu idealno pronašao Icardija. Argentinski napadač nije imao težak zadatak, već je lakoćom s pet metara poslao loptu u praznu mrežu. Inter je tako unatoč skromnom poluvremenu stigao do lijepe rezultatske prednosti...

Perišić je, nakon što je promašio sjajnu šansu nakon dodavanja Icardija s lijeve strane, izašao s terena u 68. minuti uz ovacije crno-plavih navijača, a onda je počeo potop "nerazzurra".

Alessio Romagnoli u 83. minuti je na prvoj stativi đonom efektno u mrežu skrenuo ubacivanje Susa, a u sedmoj minuti sudačke nadoknade (iako je pomoćnik suca Danielea Orsata pokazao pet) Cristián Zapata uz puno je sreće od prečke postavio konačnih 2-2-2.

Marcelo Brozović ostao je na klupi za pričuve kod Intera, a Mario Pašalić bio je na tribini zbog akumuliranih kartona.

Milan je tako ostao na šestom mjestu s 58 bodova, devet bodova udaljen od treće pozicije koje drži Napoli i koja jamči kvalifikacije za Ligu prvaka. Inter je sedmi s 56 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • WieJaNein 15.04.2017.

    Cristián Zapata uz puno je sreće od prečke postavio konačnih 2-2-2 Jeben rezultat.

  • Karlo Butić Butigol 15.04.2017.

    Cim je Perisic izasao,Inter je primio 2 gola

  • ACM_1899 15.04.2017.

    Dobro je i završilo,tj.pošteno s obzirom da je na identičan način završila prošli Della madonnina. Jest da je gol poslije dodanog vremena,ali sve je bilo proračunato. Ovo je meč koji je pokazao sve Milanove slabosti,ponajprije napadača Baccu za kojeg ne znam hoće li ga čak i Kinezi htjeti kupiti,da je Milan imao Icardija,pobjeda bi bila glatka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare