To je to što me zanima!

Icardijev život u Interu završio: Mauro želi na operaciju koljena

Argentinac je mjesecima igrao pod injekcijama za ublažavanje boli, a onda je poručio Interu da neće igrati dok se u potpunosti ne oporavi. Icardi će van terena biti najmanje do 7. ožujka
Vidi originalni članak

Mauro Icardi bi više volio operirati koljeno nego igrati kroz bol za Inter, javlja Corriere dello Sport koji također piše kako se čini da je time Icardijevo vrijeme u Interu gotovo.

Argentinac je mjesecima igrao pod injekcijama za ublažavanje boli, a onda je poručio Interu da neće igrati dok se u potpunosti ne oporavi. A prema Interovoj liječničkoj službi, Icardi će van terena biti najmanje do 7. ožujka kada će ponovno ići na pregled.

Ako se koljeno do tada ne zaliječi u potpunosti, Mauro bi svakako preferirao operaciju kojom bi zasigurno završio sezonu, a time praktički i svoju karijeruu Interu.

U međuvremenu klub je pronašao dvije mete kojima bi pojačali svoj napad nakon što ode Icardi, a radi se o Belgijcu Romelu Lukakuu te Duvanu Zapati koji para mreže u dresu Atalante.

No navodno ne gledaju nerazzurri samo njih dvojicu!

Kako piše Gazzetta dello sport, Inter se interesira i za Rominog dijamanta Edina Džeku.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • El Tractor 25.02.2019.

    A realno nek ide, za te se pare mogu dovesti dva kvalitetna pojačanja... Kad pogledaš tko je naslijedio jednog pravog Capitana muka te uhvati.

  • VekiD2D 24.02.2019.

    Prvo Icardi izmislja jer kapetan do jucer nebi toliko bolove trpio niti bi doktori u klubu to radili. Covjek jednostavno ispada p....a i na preporuku zene izmislja razloge da ne zaigra za Inter dobiva na vremenu dok traze klub. Drugi razlog nemojte za boga miloga dovodit Lukakua jer taj gol nebi zabio ni da je prazan.

  • 24.02.2019.

    Za 10 godina kad se bude zaželio mlađeg mesa i zamijenio Wandu karijera bude završena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare