To je to što me zanima!

Icardijeva supruga ne prestaje s provokacijama: Opet se skinula

Jedna od najpoznatijih žena u svijetu nogometa, atraktivna Argentinka Wanda Nara na društvenim je mrežama objavila nekoliko fotografija s plaže, ali i video u kojem se u potpunosti naga brčka u plićaku
Vidi originalni članak

Fatalna Argentinka Wanda Nara (35) u javnosti je poznata kao uspješna poslovna žena, ali i kao bolja polovica zvijezde PSG-a Maura Icardija koja na društvenim mrežama nerijetko časti obožavatelje provokativnim fotografijama. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Wanda zajedno s obitelji uživa u čarima Ibize, jednom od najpopularnijih i najpoznatijih Balearskih otoka gdje zabava nikada ne prestaje. 

Menadžerica argentinskog nogometaša na Instagramu je ovoga puta objavila fotografije s plaže, a istima je razveselila brojne pratitelje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

Wanda je objavila nekoliko fotogragrafija u bikiniju koji otkriva njezine atribute, a u videu pozira na jahti i u plićaku gdje je u potpunosti obnažena s dlanovima pokušavala prekriti strateška mjesta. 

Očekivano, najviše pažnje privukla je dijelom snimljenim iz plićaka, a snimku je u kratkom roku 'lajkalo' više od 200.000 pratitelja te je skupila 2270 komentara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ntnk 24sata 28.07.2022.

    Tko ju snima taj i trpa, a to nije Icardi

  • 28.07.2022.

    Dobraaaaa

  • noelsz 28.07.2022.

    Broz omastio brk

Komentiraj...
Vidi sve komentare