To je to što me zanima!

Ide kod Tottija: Igrač Cibalije potpisat će ugovor s Romom!

Kad sam vidio vijest, prvo sam pomislio da me netko zafrkava. Ne znam što bih rekao. Igrati u Romi za mene bi bilo ispunjenje sna, rekao je Luka Muženjak (19)
Vidi originalni članak

Talijanski mediji pišu o skorašnjem transferu 19-godišnjeg veznjaka Cibalije Luke Muženjaka u Romu. Tuttomercato u tekstu navodi kako je predsjednik Cibalije prošli tjedan bio u Rimu i sve dogovorio s čelnicima Rome. 

Muženjak bi trebao ostati u Cibaliji do ljeta, a Roma bi ga dovela na posudbu s pravom prvokupa ugovora. Kad Hrvatska uđe u Europsku uniju, Roma će registrirati Muženjaka.

Talijanski mediji pišu da je Muženjak odličan mladi igrač velikog potencijala. Osim Rome bio je na meti Chieva i Torina. No čini se kako je Roma bila najbrža. 

- Kad sam vidio vijest, prvo sam pomislio da me netko zafrkava. Ne znam što bih vam rekao. Igrati u Romi za mene bi bilo ispunjenje sna. Roma je veliki klub s velikom tradicijom. Omiljeni igrač u Romi mi je Francesco Totti. Htio bih ga upoznati, a igrati s njim u momčadi bilo bi čudesno - rekao je Muženjak.

Italija je postala obećana zemlja za naše igrače. Ulaskom u Europsku uniju Talijanima su sve zanimljiviji Hrvati. Nakon Matea Kovačića u Interu, Josipa Radoševića u Napoliju te Frane Mlinara i Igora Bubnjića u Udineseu, Luka Muženjak na putu je za Rim...

Idi na 24sata

Komentari 35

  • boki21 30.03.2013.

    samo polako de se ne opeće ko drugi , pa nestanu.

  • Charles Lee 30.03.2013.

    Nadam se da on neće biti u nizu onih koji su otišli u inozemstvo i nestali,samo naprijed Luka!!

  • WOMANIZER 29.03.2013.

    super! :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare