To je to što me zanima!

Ide od prve minute: 'Perišić je naš Ronaldo, on mora zabijati'

Ivan je naš Cristiano Ronaldo. Jedino od se u Italiji može uspoređivati s njim, jak je i brz. Ima sposobnost da zabije puno golova, uključujući i glavom. On uvijek mora biti spreman da zabije, kaže Spalletti
Vidi originalni članak

U prvom kolu talijanskog prvenstva, Inter se okliznuo kod Sassuola i poražen je 1-0. Naš Marcelo Brozović igrao je do 86. minute, a Ivan Perišić ušao je u drugom poluvremenu.

Perišić je unio živost u igru Nerazzurra, ali nije uspio preokrenuti rezultat. Ipak, trener Luciano Spalletti svjestan je koliko naš krilni napadač vrijedi:

- Ivan je naš Cristiano Ronaldo. Jedino on se u Italiji može uspoređivati s njim, jak je i brz. Ima sposobnost da zabije puno golova, uključujući i glavom. On uvijek mora biti spreman da zabije i nalaziti se u protivničkom šesnaestercu - rekao je Spalletti.

U njegovu korist idu i brojke. S Perišićem je Inter pobijedio u 51 posto utakmica prošle sezone, a on je i najbolji asistent s 23 dodavanja, što je pet više od bilo kojeg drugog Interovog igrača u istom periodu. Sigurno će igrati od prve minute protiv Torina, ističe Gazzetta dello Sport

Idi na 24sata

Komentari 22

  • izzypop 24.08.2018.

    Inter je užas od ekipe,Ivan i naši trebaju bježat što prije.

  • jakse 24.08.2018.

    Perišić legenda. Još malo pa će preteći Eduarda a vrlo lako i Mandzukica po broju golova za HR....

  • tin2 24.08.2018.

    Jedino od se moze usporedivat s njim. Ma ja nek se nesto pise...

Komentiraj...
Vidi sve komentare