To je to što me zanima!

Ideja navijačima Dinama: Ako gol neće, pravi se da ga slaviš

Uz gol razliku 0-10 u Ligi prvaka Dinamu bi odlično koristio štos navijača švedskog GAIS-a, koji su uoči ispadanja iz lige skandirali 'Pravimo se da smo zabili gol'
Vidi originalni članak

Na originalnu ideju došli su navijači švedskog prvoligaša GAIS-a, koja bi sjajno poslužila navijačima Dinama u Ligi prvaka. Naime, davljenik u najvišem nogometnom rangu oprostio se od prvoligaškog statusa s mizernom jednom pobjedom u 30 utakmica.

U posljednjem kolu GAIS je gostovao kod Orebra, koji mu je nanio još jedan poraz, s visokih 4-0. No navijači GAIS-a nisu gubili optimizam te su pokazali odličan smisao za humor na tribini.

U jednom trenutku utakmice navijači su počeli pjevati 'Pravimo se da smo zabili gol', a kad bi navijanje završilo, tribina je eruptirala oduševljenjem, dakako simulirajući slavljenje gola, iako ga nije bilo.

Obzirom na komornu atmosferu u Maksimiru i gol-razliku od 0-10 navijačima Dinama dobro bi koristio ovaj štos, kako bi popravio raspoloženje u Ligi prvaka, makar se radilo o simuliranju.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • adrijana_volim_te 10.11.2012.

    Kakvi ste vi ljudi???, umjesto da budete sretni i da date podrsku Dinamu jer je jedini nas predstavnik u Europi koji se bori lavovski ali nesto zbog sudaca a nesto i zbog sportske srece postize lose rezultate, Vi svi trebate biti ZA DINAMO i dajte mu podrsku ma gdje igrao jer decki se barem zalazu i reprezentuju nas nogomet.Dinamo je slucajno izgubio u Parizu a u prvoj utakmici sudije su zakinule Dinamo i dale pobjedu PSG-u.

  • manutd05 09.11.2012.

    prodajem kupus

  • nikluk20 09.11.2012.

    predobro :P ali mislim da bi se navijači dinama umorili od toliko "slavlja" :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare