To je to što me zanima!

Idem po naslov: Ivana napada WBC titulu protiv Šveđanke...

Ivana Habazin borit će se protiv svjetske prvakinje po WBC verziji u supervelter kategoriji, Šveđanke Mikaele Lauren 23. travnja na njezinom terenu u Stockholmu
Vidi originalni članak

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin borit će se protiv svjetske prvakinje po WBC verziji u supervelter kategoriji, Šveđanke Mikaele Lauren 23. travnja. Ivana će pokušati osvojiti pojas u meču koji organizira Sauerland promocija, piše Fightsite.

Naša boksačica u istoj je promociji nastupila u meču protiv Cecilije Braekhus kad nije uspjela ujediniti četiri najveća svjetska pojasa. Ivani će meč za WBC naslov biti prvi veći nakon rujna 2014. godine i poraza od Braekhus. U međuvremenu je odradila dvije pobjede u Samoboru, no to je bilo tek zagrijavanje za ono pravo.

Dok je čekala šansu za revanš protiv Braekhus, došla je prilika koju nije mogla odbiti. Hrvatica će morati napustiti svoju velter kategoriju i nastupiti protiv fizički jače protivnice na njezinom terenu, no s trenerom Vladom Božićem već je pripremila taktiku i spremna je na pobjedu. Najavila je da će se vjerojatno povući ako izgubi ovaj meč koji će se održati na eventu Nordic Fight Show u dvorani Hovet u Stockholmu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MrDick 19.03.2016.

    Obozavam ovakve zene.

  • ZaDomKa 19.03.2016.

    Sretno! Rasturi šveđanku!

  • šaptač glistama 18.03.2016.

    eto dobila si NASLOV na 24..sad se mozes povuci...

Komentiraj...
Vidi sve komentare