To je to što me zanima!

A sad po zlato: Hrvatska U-20 u finalu Europskog prvenstva!

Hrvatski košarkaši pobijedili su Veliku Britaniju 79-72 i za zlato na Euru za igrače do 20 godina u B diviziji igraju protiv domaćina Rumunjske. Prolaskom u finale Hrvatska je izborila povratak u A diviziju
Vidi originalni članak

Pala je i Velika Britanija. Hrvatska U-20 košarkaška reprezentacija izborila je finale Europskog prvenstva u rumunjskoj Oradei u B diviziji pobijedivši Veliku Britaniju 79-72. Za naslov igra protiv domaćina Rumunjske. Hrvatska i Rumunjska izborile su A diviziju, naši se vraćaju u elitni razred, a Rumunji će prvi put igrati u A diviziji.

Mladi hrvatski košarkaši bolje su otvorili utakmicu i otišli na 9-2. Nakon prve četvrtine vodili su 18-12. No u drugom dijelu Velika Britanija je izjednačila, a nakon toga i povela. Hrvatska je zaigrala bolje obranu i vratila prednost otišavši s 38-34 na odmor.

U drugom dijelu opet mali pad kod naših i Britanci vode šest razlike. Badžim i Kalajžić se bude i Hrvatska je vratila prednost koja je u posljednjoj četvrtini uglavnom bila dvoznamenkasta. Najbolji kod naših bili su Kalajžić i Badžim koji su zabili po 18 koševa, Ljubičić je zabio devet, Barnjak sedam. Finale je večeras u 19.30.

POGLEDAJTE VIDEO

 
Idi na 24sata

Komentari 15

  • intellectus 23.07.2017.

    A tko to piše?!...i šta?!!

  • zera 23.07.2017.

    Hajaha.

  • Wooden 23.07.2017.

    Ovako, ova generacija Hrvatskih košarkaša bi se prošetala do zlata u A diviziji da igra u punom sastavu ( Žižić, Bender, Zubac...), sramota je što smo prošle godine ispali u B diviziju(Mance), ali realno ovi mladići koji su nas predstavljali i vratili u A diviziju zaslužuju čestitke, u toj istoj A diviziji ovaj sastav je van 8 najboljih po kvaliteti ali opet ponavljam, to je možda i B selekcija ovog godišta izuzev Bađima i donekle Kalajžića, naslovnica je naravno neprimjerena....

Komentiraj...
Vidi sve komentare