To je to što me zanima!

Idemo, Rijeko! 'Ajme meni, nije mi dobro' zapjevali i pomorci...

Osim dirigenta i glavnog pjevača u ovom 'bendu' u dresu hrvatskog prvaka još je nekoliko obožavatelja Rijeke, no glavna zvijezda videa koji dolazi s broda je Nigerijac Anayo Ekeocha
Vidi originalni članak

Anayo Band, pomorci okupljeni oko Nigerijca Engra Anaye Ekeoche, ima novi video podrške nogometašima Rijeke.

Nakon što su prije tri tjedna snimili video s broda kako pjevaju Armadinu 'Način života', sada su u javnost izašli s novim hitom.

'Ajme meni nije mi dobro', pjeva skupina od desetak mornara predvođenih Anayom, a video je objavljen na Facebook stranici otvorenoj u čast lijevog beka prvaka Hrvatske -  'Leonard Zuta Fan Club'.

Osim dirigenta i glavnog pjevača u ovom 'bendu' u dresu hrvatskog prvaka još je nekoliko obožavatelja Rijeke.

Pred utakmicu s Austrijom u Beču koja već u trećem kolu Europske lige može značiti 'biti ili ne biti' za Keka i njegove igrače, podrška poput ove svakako može biti dodatni poticaj. 

Pobijedi li Rijeka danas u Beču, osvojit će svoje prve bodove u Europskoj ligi ove sezone i tako se priključiti u borbi za drugo mjesto na tablici. Izgubi li, pak, hrvatski prvak mogao bi se već oprostiti od mjesta koja vode dalje jer bi u tom slučaju za bečkom momčadi zaostajao četiri velika boda. U treće kolo Milan ulazi sa šest, a AEK sa četiri boda.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Fidelcastron 21.10.2017.

    Čin je posada ovako lipo raspoložena ispumpalo se bar 300 m3 goriva ovi misec 😂😂😂 inače bi ih nožima ganjali po mostu .Bit če za novi Mercedes kapetanu i kapu kad dođu doma ,a bogati i ja bi plesa i piva da mi nije dobro ...

  • cimerrr 20.10.2017.

    Dobri su ovi Afrikanci,odmah dobar show naprave. Bit će da ih je organizirao onaj bijeli Riječanin što plovi s njima.

  • Robi K. (IIIa) 19.10.2017.

    Jbt, otkad su ovi rečani došli sa duge u offshore sve su shebali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare