To je to što me zanima!

Idu po revanš: U Zadru padali i Ćiro, Cico Kranjčar, Jurčević..

Gotovo svi Dinamovi najbolji treneri gubili su u Zadru. Blažević je izgubio u travnju 1994., četiri godine poslije u Stanovima je pala i megamomčad Cice Kranjčara
Vidi originalni članak

Nećemo odmarati igrače, ima vremena za odmor do Ludogoreca. U Zadru uvijek gore od želje pobijediti Dinamo, ali i mi dolazimo s tom željom, kaže trener Dinama Branko Ivanković.

Na put neće ozlijeđeni Halilović, Brozović, Sandomierski, koji se sudario s Addyjem, i Rukavina, koji je na treningu imao sudar sa - stativom.

Gotovo svi Dinamovi najbolji treneri gubili su u Zadru. Ćiro Blažević izgubio je u travnju 1994. golom Anđelka Kvesića u posljednjoj minuti. Četiri godine poslije u Stanovima je pala i megamomčad Cice Kranjčara u kojoj su bili Viduka, Marić, Šimić, Mujčin, Jurić...

No najbolniji susret za “modre” u Zadru bio je 8. svibnja 2004. Završilo je 1-1 i Mate Brajković, golom Dinamu, otvorio je Hajduku put do naslova. Trener je bio Nikola Jurčević.

- U Zadru ima dosta gorkih uspomena. Teren je uzak, publika odmah do njega. Gubili smo tamo utakmice, prvenstva - prisjetio se Ivanković.

Osim trenera, Zadrani su nerijetko znali “razbjesniti” i Zdravka Mamića. Prije dvije godine, također četiri dana prije važne europske utakmice, protiv Lyona, Dinamo je gostovao u Zadru. Izgubio je 2-1, a Mamić je, baš kao i sad, bio toliko bijesan da je izvrijeđao sve igrače, posebno Milana Badelja.

No čini se da je igračima ipak popustio. Iako je najavio da ga neće tako brzo vidjeti, u subotu malo poslije podneva autom je krenuo upravo prema - svlačionici.

Ruki ne igra u Zadru: Sudario se sa stativom pa se ozlijedio

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Mate Hajduk 29.09.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • DjoniNegro 29.09.2013.

    Link za utakmicu http://bstream4.net/index2.html

  • Dinamohercegovina 29.09.2013.

    http://www.youtube.com/watch?v=iJ0csriuXXQ BOLE majstore, uvjek volim ovo pogledati !!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare