To je to što me zanima!

Iduće pitanje, molim: Suci u Splitu zabranjena tema

Hajdukov glasnogovornik Davor Pavić prekinuo je konferenciju za novinare nakon što je postavljeno nekoliko pitanja o domaćim, ali i stranim sucima
Vidi originalni članak

Strani suci očito su tabu tema na Poljudu. Glasnogovornik Hajduka Davor Pavić u utorak je na brzinu okončao konferenciju za novinare nakon što su novinari pokušali saznati što Drago Gabrić misli o Dinamovom zahtjevu da strani suci ubuduće dijele pravdu na derbijima.
- Ja sam nogometaš i ne bih trebao donositi sud o tome tko treba suditi, a tko ne. Postoje oni koji su zaduženi i stručni za to pitanje, ja se ne bih želio upuštati u komentare - rekao je Gabrić.
Već sljedeće pitanje, osjeća li da strani suci privilegiraju Hajdukove igrače, glasnogovornik je, nakon Gabričeva odlučnog "ne", presjekao: 
- Mislim da je Drago već odgovorio.
Uslijedilo je pitanje jesu li naši suci kvalitetni?
- Apsolutno jesu, zašto ne bi bili kvalitetni - odgovorio je Gabrić, uz već primjetnu Pavićevu nervozu.
I to je bilo sve što smo saznali, jer je pitanje osjeća li se možda zakinut suđenjem, Pavić presjekao:
- Nemojte se ljutiti, pitanja o suđenju su završena.
Sljedeći pokušaj završio je neslavno.
- Hvala lijepa, presica je završena - rekao je Pavić i poveo Dragu Gabrića prema izlazu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • buffon_boy 21.04.2009.

    "Tko se sa vratom igra od nje se i opeče..." Ja bi volio i volim kad u HNL-u ima jakih klubova a ne samo Dinamo ili Hajduk ali da Hajduk preko sudaca dolazi do naslova e to je već prljavo al skroz... i što je još gore rade to toliko loše da svi moramo gledati njihovo prljavo rublje na TVu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare