To je to što me zanima!

Idućih dana pri kraju pregovori sa Subašićem i Tomasovim

Na sastanku Nadzornog odbora bila je i uprava, a predsjednik Maleš je najavio da bi narednih dana trebao zaključiti posao oko novih ugovora Subašića i Tomasova
Vidi originalni članak

Šest sati trajao je sastanak Hajdukovog Nadzornog odbora, ali na kraju nije bilo nekih konkretnih odluka. Pretreseno je stanje u klubu, čeka se kraj kalendarske godine, a ujedno je ovo bila pretposljednja sjednica NO-a u ovom sazivu, jer će od 22. studenog stići nova Hajdukova vlada. 

Na sastanku je bila i uprava, predsjednik Maleš je najavio da bi narednih dana trebao zaključiti posao oko novih ugovora Danijela Subašića i Marina Tomasova, s Marijom Tičinovićem otišlo se i korak dalje. Otvoreno se pričalo o svemu, pa i o istupu Hrvoja Maleša u tiskovinama kada je kritički govorio o treneru Krasimiru Balakovu. Predjesnik NO-a Petroslav Sapunar i ostali zamjerili su Malešu na javnom istupu protiv Balakova, smatraju da je to bilo ishitreno i da takve stvari trebaju rješavati unutar kuće. Inače, na rad uprave NO nema nekih većih primjedbi. A kako bi i imao kad NO odobrava svaku važniju odluku. Govorilo se i o novcu, uprava je uvjerila NO da je financijska situacija je pod kontrolom, ali da ne bi u budućnosti bilo potresa svi se slažu da je pod hitno potrebno naći nove sponzore.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare