To je to što me zanima!

Igor Budan: Ne zamaram se borbom za Bilićevih 11

Naravno da želim biti u prvih 11, bilo bi glupo reći suprotno, ali nije mi to imperativ. Čast mi je što sam tu i dat ću sve od sebe, rekao je Igro Budan
Vidi originalni članak

Prošetao sam psa i sad se lagano biciklom vozim kući. Parma je stvorena za to, uopće ti ne treba auto, sjedneš na bicikl, prođeš nekoliko kilometara i stigneš gdje želiš, uz svoj poznati osmijeh opisao je dan nakon još jednog važnoga gola Igor Budan.
Parmin napadač zabio je Laziju, “žuto-plavi” su osvojili bod, toliko važan u borbi za ostanak, drže ih Igorovi golovi.
- Propustio sam pola sezone zbog ozljede, a sad igram kao da ozljede nikad i nije bilo. Trener Cuper malo me vratio nazad, sad više trčim, igram obranu... Ali, imam i više prostora prema naprijed, nisam uvijek 'u krilu’ braniča. Stoga je to dobro.
Za njega je dobro i što je nakon Glasgowa upao u uži izbor za Petrićeva partnera u udarnom napadu, “zakuhao” je borbu.
- Ma, još je Euro daleko, tek će se na priprema iskristalizirati sastav. Naravno da želim biti u prvih 11, bilo bi glupo reći suprotno, ali nije mi to imperativ. Čast mi je što sam tu, dat ću sve od sebe, koliko god bude trebalo. A i ne želim pričati toliko unaprijed, svaki put kad planiraš dogodi se nešto loše - oprezno će Budan, koji je zadovoljan i izbornikovom kritikom nakon Škotske.
- Nismo stigli pričati, ali u svlačionici me poslije utakmice vrlo srdačno pozdravio. Time mi je sve rekao. Zadovoljan sam i kritikama javnosti, osim one da bez Eduarda nemamo nikakve šanse. Naravno, slabiji smo bez njega, puno, ali mi ostali moramo ga zamijeniti. I možemo, siguran sam.

IGOR BUDAN ZABIJA SVAKE 94 MINUTE
Zbog ozljede mišića Budan je propustio veći dio sezone, odigrao je tek zadnjih 11 utakmica. A iako je na zimu Parma dovela zvijezdu Lucarellija, Budan ga je uspio zasjeniti. Zabio je već pet golova i uz Corradija je najbolji strijelac kluba.
- Lijepo je bilo pročitati novine i vidjeti pozitivne ocjene, stvarno se nemam na što žaliti. Evo, čak su napisali da zabijam svake 94 minute. Nije loše, zar ne? - kaže Budan.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • god of war 08.04.2008.

    pa baš bi i trebao biti umoran u vezi toga tupane jedan...da te hoće šutnit vanka pa bi te pita bili se trudia opet se vratit u repku!!!

  • calimero30 07.04.2008.

    Zdravko Popovic, proslogodisnji najbolji strijelac 2.HNL, zabio Panathinaikosu VIDEO. Strijelac 29 golova iz 27 nastupa za Croatiju Sesvete Zabio u pobjedi svog kluba OFI vs Panathinaikos 4:1 http://www.youtube.com/watch?v=XTMTsgaLGTo

  • calimero30 07.04.2008.

    Zdravko Popovic, proslogodisnji najbolji strijelac 2.HNL, zabio lijep gol u pobjedi svog kluba OFI vs Panathinaikos 4:1 http://www.youtube.com/watch?v=XTMTsgaLGTo

Komentiraj...
Vidi sve komentare